Metro Aide Renhold AS

4.8 (19 Omtaler)
Omtaler (19 Omtaler)

Bytte av flotør/pakning

Utvask av rekkehus over tre etasjer.

Fikk et profesjonelt tilbud med kontrakt, garanti og hyggelig oppfølging. Eier var selv med å vasket. Resultatet ble tilfredsstillende til en grei pris. Firmaet kan anbefales.
-

Utvask av leilighet på Løren ca 60m2

Vennlig, tilpasning villig, perfekt utført renhold - ingenting å utsette. Veldig fornøyd
-

Utvask av leilighet 46 kvm

Perfekt utvask, punktlig, hyggelig, profesjonell og veldig lett å kommunisere med! Kommer til bruke igjen og anbefale gladelig til andre som trenger utvask.
-

Flyttevask av Rekkehus (148m2) på Eiksmarka, 2 bad

Vasketeamet var hyggelig og imøtekommende og presis på både avtalene vi hadde og jobben de utførte. Oppdraget var flyttevask av et rekkehus med et resultat som både vi og de nye eierne av huset var veldig fornøyde med. Fakturaen som kom etterpå hadde en rimelig pris –vi kan bare anbefale Metro Aide Renhold AS til flyttevask.
-

Flyttevask

Meget hyggelige personer, Flinke til å jobbe, rent og pent etter dem.
-

Flyttevask 67 kvm

Ved flyttevask av vår leilighet falt valget på Metro Aide renhold, noe jeg gjerne vil anbefale videre.

Prosessen startet ryddig med at vi fikk et profesjonelt tilbud på mail. Don fra Metro Aide ringte også for å følge opp tilbudet og svare på eventuelle spørsmål.

De stiller med fornøydgaranti for både selger og kjøper, faktura og gode priser.

På vaskedag stilte de med flere renholdere og alt av utstyr. Alle var utrolig hyggelige og serviceinnstilte og vi dro fra leiligheten med en god følelse.

Ved kontroll noen timer senere var leiligheten strøken. Vi har en "hemmelig" skuff på kjøkkenet som ikke ble sett, denne ble utbedret og vasket mens jeg sjekket resten.
Jeg er over gjennomsnittet pirkete når det kommer til betalt renhold, og var meget fornøyd.

Både vinduer, hvitevarer og veggfliser på bad var prikkfrie, i tillegg til alle andre flater.

God service, godt utført renhold og ryddige forhold med kontrakt, fornøydgaranti og faktura gjør at jeg vil anbefale Metro Aide renhold videre.
-

Flyttingvask av 57 kvm. leilighet onskes

Etter å ha mottatt flere bud for flyttevask, dette virket legit nok. Faktura og garanti.
Vi fikk for flyttevask prisen vanlig vask og måtte gå etter de og vaske selv. Bortkast av penger og tid. Glemte arealer, ikke god nok vask. Kan dokumentere med bilder. Anbefaler ikke for flyttevask.
-

Utvask av 67 m² leilighet

Jeg og min samboer benyttet Metro Aide Renhold da vi skulle flytte for noen uker siden, og vi ble svært fornøyde med resultatet. (Det gjorde også utleiefirmaet!) De vi hadde kontakt med i firmaet var særdeles serviceinnstilte, kommunikasjonen foregikk hele veien ryddig og ordentlig, og i tillegg opplevde vi dem som svært hyggelige.
-

Flyttevask 75 kvm

Kan trygt anbefale dette firma til flyttevask. Helt upåklagelig og topp service. Super kvalitet på tjenesten og veldig hyggelige gutter som vasket hos oss. Likte godt at vi fikk kontrakt på arbeidet som begge parter skrev under på.
-

Flyttevask av 2roms leilighet på ca 50 kvm.

Veldig bra utført jobb.
Anbefales til alle.
-

Utvask av umøblert leilighet på 70-80m2

Fantastiske priser, utrolig trivelige karer som gjorde en perfekt jobb med utvasken av leiligheten min på 80m2. De møtte opp til avtalt tid, hadde god kommunikasjon med meg gjennom hele prosessen fra de startet til de var ferdig.
Anbefales på det sterkeste!
-

Flyttevask

Trenger dere flyttevask så er dette firmaet å anbefale. Grundig jobb, punktlige og super service. Hyggelige folk og prismessig er dei vinnere. Anbefales varmt.
-

Flyttevask, 72 kvm. leiligher

Fantastisk bra på alle områder. God kommunikasjon hele veien gjennom, god kundeservice og veldig godt utført arbeid! Vil absolutt benytte meg av dette firmaet ved en eventuell senere anledning.
-

Hovedrengjøring

Perfekt utført hovedvask av boligen vår! Renholderne er dyktige, møtekommende og grundige, og sørget for at huset ble skinnende rent, selv på steder vi selv hadde gitt opp. Pluss for å sende påminnelse på SMS dagen i forveien. Vi kommer definitivt til å bruke Metro Aide igjen. Anbefales på det sterkeste.
-

Vask infør visning av leilighet

Ryddig tilbud og strøkent resultat. Vi var ikke tilstede så Metro Aide måtte hente og levere nøkler hos megler for å utføre vasken. Det var også megler som godkjende vasken og synes at resultatet vær strøkent, hvilket er en veldig god vurdering da meglen er meget kritisk.
-

Flyttevask

Denne bedriften skjønner betydningen av fornøyde kunder og godt omdømme. Anbefales.
-

Flyttevask

Veldig hyggelige arbeidere som utførte arbeidet til avtalt tid og ekspemplarisk standard.
Disse kommer vi til å bruke igjen.
Kan anbefales på det sterkeste.
-

Flytte vask, hoved rengjøring

Veldig fornøyd med Metro Aide Renhold. De kom som avtalt, hyggelige folk og flyttevask ble grundig og bra utført. Kan trygt anbefales!
-

Utvasking før utleie 33 kvm

Perfekt oppmøte og utførelse. Svært hyggelige. Veldig billig. Anbefales på det sterkeste.
Leiligheten min er renere nå enn da jeg kjøpte den!
-
Om oss
FIRMA
Etablert jan 2017
Firma ble etablert av tidligere ansatt i renholds bransjen og andre som jobber fortsatt innen kvalitet og logistikks.
Eiere av firma fungerer også som renholder, har lange erfaringer og har utført forskjellige type vask.
Godkjent av Arbeidstilsynet

Vi tilbyr:
Daglig Renhold, Hoved Rengjøring, Flyttevask, Visning vask, Vinduspuss, Trappevask, Skurring og Boning.

ARBEIDSRUTINER
Vi har gode arbeidsrutiner som vi kaller Standard Cleaning Procedure. Dette garanteres effektivitet, høy kvalitet og sikkerhet.

REFERANSER

I løpet av dette kort periode har vi allerede inngått samarbeide avtale med Den Norske Ballet Skole og utført flere hjemme vask. ( se vedlegg/ firma attest og tilbakemeldinger.)

VASKE MIDDLER
Vi bruker vaskemidler som ble utviklet bare for rengjøring og produktene er miljøvennlig.