Mikolajczuk Orkide

3.8 (3 Omtaler)
Omtaler (3 Omtaler)

Vaskehjelp

Vi er veldig fornøyde med Orkide renhold. Vasker bra, kommer alltid til avtalt tid, sender vikar hvis behov og svarer raskt på henvendelser.
-
Tusen hjertelig takk for denne omtalen Anette. Vi er veldig glade for at dere er fornøyde :) Med vennlig hilsen Orkide Renhold
Tirsdag 06. Mars 2018 - Mikolajczuk Orkide

Vaskehjelp

Vi hadde denne bedriften på befaring. De var en av de dyrere bedriftene, men gav godt førsteinntrykk. Jeg bestilte etterhvert en rengjøring av huset på 140 kvm. Det var ikke en grundig vask. Jeg måtte be om å vaske gulvet en gang til da det fremdeles var fotmerker og lå støvflaker på gulvet. Utover dette bemerket jeg at kjøkkenflisene fremdeles hadde smuss og matflekker som ikk var vasket vekk, kjøkkenbenk var vasket rundt tingene som lå der, badekaret var ikke vasket, støv på lampene osv. De fjernet heller ingen tepper (verken store eller små før vask). Jeg gav en tilbakemelding på dette og fikk raskt svar. De reduserte prisen et par hundrelapper i tillegg til at de beklaget seg, men synes dette er en overfladisk vask og firmaet virker ikke å kunne renholdsarbeid. Dette var 1-1,5t arbeid som de belaster 3-3,5t for. Jeg ba om ytterligere reduksjon mht arbeidet som er gjort,men dette ble avslått. De fremstår hyggelige,men arbeidet er dessverre ikke tilfredsstillende.
-
Hei Nithya, Vi har vært i kontakt med deg og avtalte at du skal få denne rengjøringen gratis. Det betyr at du trenger ikke å betale for denne gangen - derfor synes vi at det er urettferdig at du skriver at vi hadde avslått ditt ønske om prisreduksjon. Renholderen vår brukte 3 timer på rengjøring og har gjort alt som vanlig husvask inneholder. Vi forstår at du er misfornøyd og håper at du finner et firma som du er fornøyd med, slik som alle andre våre kunder som er fornøyd med våre tjenester. Hilsen Patrycja.
Søndag 12. November 2017 - Mikolajczuk Orkide

Familie søker hjelp til renhold

Vi søkte etter noen til å vaske fast hos en familie. De har til nå vasket tre ganger. Stort sett har renholdet vært bra, men det har vært litt småting som ikke har fungert optimalt. Har opplevd forståelse og interesse for å bedre dette, så vi er optimistiske. Kundeservice har vært bra så langt, får rask og tydelig tilbakemelding når jeg tar kontakt eller spør om noe. Prisen er bedre enn mange andre, men fortsatt litt i overkant for oss.
-
Tusen takk for denne omtalen Mette. Vi gjør vår beste for å forbedre våre tjenester og håper å få fem stjerner fra deg i framtiden. Hilsen, Patrycja - Orkide.
Mandag 09. Oktober 2017 - Mikolajczuk Orkide
Om oss
Vi er erfarne renholdere som kan tilpasse renholdet etter kundenes behov. Vi leverer en renholdstjeneste av høyeste kvalitet og er alltid tilgjengelige for våre kunder!
Vi tilbyr:
-husvask
-flyttevask
-kontorvask
-visningsvask
-bedrift renhold
-byggvask
-renhold for private husholdninger
-trappevask
-vindusvask
-hagearbeid.
Vi har lang erfaring, mye kunnskap og fornøyde kunder.
Vi har veldig tett oppfølging av våre kunder, og dere skal få en fast kontaktperson å forholde seg til.
Bare send en melding for å få tilbud eller ring for en uforpliktende prat, vi kan avtale gratis befaring!
Hilsen, Team Orkide.