Mira Bygg AS

4.8 (2 Omtaler)
Omtaler (2 Omtaler)

Befaring og diverse snekkerarbeid i borettslag

Avtalt jobb ble utført profesjonelt, og til avtalt pris. God kommunikasjon underveis. Anbefaler Mira Bygg As på det varmeste :)
-

Diverse rehabiliteringsjobb enebolig lillehammer

Mira Bygg as ble valgt i konkurranse med flere andre for en relativt stor rehabiliterings jobb i en enebolig, til tross for at de ikke kom med det aller billigste anbudet. Alle flater i en etasje ble skiftet (med unntak av bad), inkludert innvendig etterisolering og skifte av vinduer og dører.

Arbeidet ble gjennomført innen avtalt tid og pris, til tross for at vi kom med flere endrings ønsker underveis. Kommunikasjon med daglig leder var god, selv om et såpass stort prosjekt på kort tid åpner for misforståelser fra begge sider. Alt ble likevel løst på en fin måte. Kan også være verdt å nevne at daglig leder snakker flytende norsk, for de som synes dette er enklere å forholde seg til.

Kvaliteten på både grunnjobb og finish er meget høy, noe som også har blitt kommentert av andre håndverkere som har utført øvrig arbeid i boligen (elektriker/rørlegger).

Ble også imponert over hvor rett taket var da jeg selv satt opp kjøkken. Da var det snakk om 1 mm skjevhet på 3 meter taklengde mot overskap. Daglig leder er helt tydelig fagutdannet inne tømreryrket og kom også med gode råd og anbefalinger underveis for å få best mulig resultat.

Kan derfor trygt anbefale Mira Bygg as til tilsvarende jobber selv om de ikke skulle være aller rimeligst. Det kan være vel verdt å legge i litt ekstra for denne kvaliteten på utført arbeid. Vi er ihvertfall meget godt fornøyd med resultatet vi fikk i vår bolig og at vi valgte Mira Bygg as.
-
Om oss
Svennebrev i tømrerfaget.