MJ Byggmester AS

4.7

4.7

3 Omtaler
Http://mjbyggmester.vpweb.no/ fb.com/mjbyggmester https://www.instagram.com/mjbyggmester/ https://mittanbud.no/profil.. Vis mer
Dette kan MJ Byggmester AS hjelpe deg med
http://mjbyggmester.vpweb.no/

fb.com/mjbyggmester

https://www.instagram.com/mjbyggmester/

https://mittanbud.no/profil/897520/mj-byggmester-as/

https://www.finn.no/user/profile/profile.html?id=974157708

https://w2.brreg.no/enhet/sok/detalj.jsp?orgnr=920259693

MJ BYGGMESTER AS
Spesialisert i kjøkken- og bad oppgradering (iht. våtromsnormen). Tilbyr tjenester innen oppussing: tilbygg, nybygg og rehabilitering av bygg og eiendom. Maling, sparkling, flislegging, gulvlegging, andre byggetjenester. Bruker HMS/KS-SYSTEM.

Vi i MJ BYGGEMESTER AS har over 10 års erfaring fra bransjen og spesialiserer seg i kjøkken- og bad oppgradering. Dessuten tilbyr vi ulike tjenester innen oppussing og totalrehabilitering av bygg og eiendom. Vi utfører arbeid innen tilbygg, nybygg, maling, sparkling, flislegging, gulvelegging, tapetsering med mer.

For å gi deg den beste kundeopplevelsen samarbeider vi med sertifiserte elektrikere og rørleggere. Vi foretrekker å komme på gratis befaring i forkant av jobben slik at vi kan gi et mest mulig nøyaktig pristilbud.

For mer informasjon, se gjerne vår nettside https://mjbyggmester.vpweb.no/, Facebook side fb.com/mjbyggmester, Instagram https://www.instagram.com/mjbyggmester/ og Mittanbud side https://mittanbud.no/profil/897520/mj-byggmester-as/.

Hvis du har noen spørsmål til oss kan du gjerne ta kontakt på tlf. 48 66 99 54 (engelsk)/40 58 37 82(norsk) eller sende en e-post til mjbyggmester@gmail.com.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Med vennlig hilsen
Marcin
Daglig leder
MJ BYGGMESTER AS

Omtaler som er lagt før 18.01.18 er registrert på firma Jakubczyk Oppussing org.nr. 914946581 som er eierens tidligere firma.