My Services AS

0

Ingen Omtaler
Myservices er et serviceselskap som i dag har sitt hovedfokusområdet på renhold. vi ønsker å være et friskt pust i en br.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan My Services AS hjelpe deg med
MyServices er et serviceselskap som i dag har sitt hovedfokusområdet på renhold. Vi ønsker å være et friskt pust i en bransje som har vært preget av lite fornyelse og nytenking. Du som kunde skal kunne utfordre oss der du opplever det som nødvendig både hva gjelder effektivitet samt med tanke på hvilke produkter vi tilbyr. Våre kunder skal til enhver tid kunne forvente at vi lever opp til våre kjerneverdier;
ærlig, effektiv og pålitelig.

MyServices har i dag kunder på både bedriftsmarkedet og privatmarkedet. Vi har et vidt spekter av kunder på bedriftsmarkedet som alle har forskjellige behov. Dette har vi løst ved å skreddersy våre tjenester slik at hver enkelt kunde skal oppnå det ønskede resultat.

My Services utfører renhold og nedvask av kontorbygg, restauranter, samt renhold og klargjøring av flere hundre Airbnb leiligheter. MyServices har i tillegg ansvar for håndtering av sengetøy og håndklær til utleieleiligheter.

Vi finner i fellesskap ut hvordan vi best kan dekke dine private rengjøringsbehov, eller din bedrifts behov. Våre oppdrag på privatmarkedet strekker seg fra alt fra leiligheter til større villaer. Kunden definerer hva som ønskes utført og vi leverer.

Her er det og mulighet for ekstratjenester som klesvask, innkjøp og hagestell. Som kunde kan du forespørre oss om det du ønsker utført og vi vil strekke oss i det lengste for å kunne levere.