Nokas AS

0

Ingen Omtaler
Nokas er et sikkerhetskonsern som i dag har virksomhet i norge, sverige, danmark og finland. vi har en visjon om å være .. Vis mer
Dette kan Nokas AS hjelpe deg med
Nokas er et sikkerhetskonsern som i dag har virksomhet i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Vi har en visjon om å være «Europas ledende totalleverandør av trygghet for mennesker og verdier». Konsernet har nå mer enn 9500 ansatte som alle hjelper til med å bygge opp under kundeløftet «Vi bryr oss».
Noen ganger er det kun en lås som trengs hvis man skal holde inntrengere ute. Andre ganger skal det mer til. Hvis du er usikker på hva som er best for deg, kan vi hjelpe deg å finne svaret.

Slik sikrer vi deg mot innbrudd
Nokas skal være best på å ta i bruk riktig teknologi. Derfor sikrer vi dører og vinduer med tilpassede beslag og låssystemer, integrert med elektroniske sikkerhetssystemer som fanger opp uønskede inntrengere. Mister du nøkkel eller nøkkelkort, er vi raske med å levere ut nye. Våre faglærte låsesmeder vet hvilken type hjelp hver kunde trenger – så du kan føle deg trygg i hverdagen med dører som låses og åpnes når de skal.

Fysiske sikringstiltak
Fysiske sikringstiltak er alltid viktig å ha på plass. Innbruddsalarmer og kameraer kan fange opp uvedkommende gjester, mens fysiske hindringer som godkjente låser, gitter, sikkerhetsglass, bommer og porter kan forsinke og sende en signaleffekt til inntrengere. Brann og røming er også viktige faktorer når det kommer til fysisk sikkerhet. Vi vet hvilke tiltak som må til, og hvordan dette skal samhandles.