Norda Renhold AS

4.8

4.8

3 Omtaler
Vi vil gjerne få presentere vårt firma: norda renhold as er en total leverandør av renholdstjenester , som ble stiftet i.. Vis mer
Dette kan Norda Renhold AS hjelpe deg med
Vi vil gjerne få presentere vårt firma:
Norda Renhold AS er en total leverandør av renholdstjenester , som ble stiftet i 2002. Etterhvert vokste firmaet sakte men sikkert og i 2005 ble firmaet et aksjeselskap. I dag har vi ca 40 ansatte, på hel – og deltid.

Vårt tilbud innen renhold spenner seg over:

- Daglig renhold
- Vinduspuss
- Hovedrengjøring
- Flyttevask
- Fasade- og høyttrykksrengjøring
- Byggvask
- Kontorrenhold
- Behandling av alle type gulv (oppskuring, boning osv)
- Antistatisk behandling
- Tepperens
- Matteutleie
- Gardin -og møbelrens

Vi gjennomfører hyppige renholdskurs som går på innføring i og bruk av rengjøringskjemikalier, rengjøringsutstyr, hygiene samt praktisk renhold. Alle renholdere gjennomfører grunnkurs for renhold i opplæringsperioden. Vi ser det som meget viktig at det blir brukt riktige midler på de forskjellige materialer vi rengjør,med tanken på at ukentlig renhold også er en form for vedlikehold. Vi gjennomfører inspeksjoner etter kundenes behov. Dette anser vi som meget viktig for å holde en høy standard på renholdet.

Norda Renhold AS er en bedrift som tilbyr fleksible og moderne løsninger innen renhold og vaktmestertjenester i Oslo og Akershus.

Vi stiller strenge krav til oss selv om kontinuerlig forbedring av våre renhold tjenester, og har derfor mange gode referanser.

Ser dere etter en bedrift med kvalitet, punktlighet, kundelojalitet og miljøbevissthet?

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud på våre tjenester!