Nordisk Byggteknikk AS

5.0

5.0

1 Omtale
Nordisk byggteknikk består av 21 håndverkere med yrketsstolthet. vårt mål er å gi våre kunder god kundebehandling, bruke.. Vis mer
Dette kan Nordisk Byggteknikk AS hjelpe deg med
Nordisk Byggteknikk består av 21 håndverkere med yrketsstolthet. Vårt mål er å gi våre kunder god kundebehandling, bruke seneste byggteknikk og levere et sluttprodukt som både vi og kunder kan være stolte av. Det sies at ditt hus er naboens blikkfang, derfor ønsker vi at du skal være stolt.
Vi kan mye – men lærer mer
Som alt annet er også byggebransjen i utvikling. Vi etterstreber å være i forkant av utviklingen og våre tjenester er kvalitetssikret og utføres i henhold til de nyeste forskrifter og teknikker. Fornøyde kunder er viktig for oss og vi er opptatt av gode kunderelasjoner, også etter at vi har utført oppdraget. Vår erfaring er din trygghet.
Arbeids- og miljøpolicy
Akkurat som de fleste andre mennesker og bedrifter, så ønsker vi også å beskyttet miljøet.
Når vi utfører en jobb har vi alltid miljøet i tankene og prøver alltid å finne den mest effektive løsningen. Vi er opptatt av et miljøvennlig avfallshåndering og har enten en container på steded eller vi bruker en partner som kjører søppel og annet avfall til nærmeste gjenvinningsstasjon.
Maskiner og sikkerhet?
Vi bruker godkjente stillasjer, lifter og andre godkjente maskiner for våre ansatte og din sikkerhet.
Vi bruker godkjente stillaser, skylifts og andre maskiner for våre ansatte og din sikkerhet.
Ved renovering i ditt hjem der vi må bruke slipemaskin er dette alltid koblet til en støvsuger som minimerer støv og et usunt innemiljø.