Oslo Byggservice & Eiendom AS

4.7 (3 Omtaler)
Omtaler (3 Omtaler)

Tak og beslag

Veldig fornøyd med taktekkingen, murerarbeidet og malingen. En stjerne mindre på kvalitet pga valg av beslag til/rundt luftekanal og pipe ved blikkenslagerarbeide

Ellers er vi svært fornøyd med arbeid og kundecervice
-

Legge nytt tak på bolig, ca 98 m2

Arbeidet med fjerning av gammelt - og legging av nytt tak ble gjennomflørt meget strukturert og effektivt. Resultatet er etter min vurdering utført meget tilfredsstillende. Nytt panel ble også lagt på vegger, hvor gammelt var forringet av solen over 40 år. Dette ble også fremragende utført.
Det eneste som trakk inntrykket litt ned var malingarbeidet. Her ble det tatt litt snarveier, da grunningsmaling ble sløyfet, før jeg fikk påpekt det. Mitt inntrykk er at det skyldtes språkproblemer med de som utførte arbeidet, da samtaler måtte foretas på dårlig engelsk, hvor misforståelse lett oppstår. Det må bemerkes at arbeidet ble utført meget raskt. Hele arbeidet ble utført på 10 dager, som jeg synes er meget imponerende. Hver dag ble materialavfall fjernet og alt avfall ble ryddet bort på avslutningsdagen. Jeg er meget godt fornøyd med det utførte arbeidet og vil anbefale firmaet til andre.
-

Nytt tak

Er veldig fornøyd med jobben som ble utført. De var effektive. Alle avtaler ble holdt. Veldig god kommunikasjon hele veien. Følte en trygghet ved å velge dette firmaet. Kvaliteten på arbeidet kunne ikke vært bedre. Prisen var fornuftig og veldig god i forhold til utført arbeide. Jeg anbefaler Oslo Byggservice & Eiendom As på det sterkeste.
-
Om oss
Oslo Byggservice & Eiendom ble etablert i 2005, og utfører alt innen taktekking, blikkenslager, snekkerarbeid og malearbeid.

Vi har god fagkompetanse til å mestre alt fra små prosjekt til store omfattende rehabilliteringsprosjekter. Våre kunder er huseiere, sameier og borettslag.

Oslo Byggservice & Eiendom er en servicebedrift som alltid leverer godt utført fagarbeid. Vi har dyktige medarbeidere, gode referanser, gir skriftlige tilbud og tilbyr alltid våre kunder kontrakt. Prøv oss på taktekking, snekkerarbeid og malearbeid.

Ta kontakt for gratis befaring og uforpliktende tilbud til en fornuftig pris.