Oslo Varmepumpe AS

0

Ingen Omtaler
Oslo varmepumpe as er leverandør av daikin og mitsubishi varmepumper og aircondition anlegg i oslo og akershus. vi har.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Oslo Varmepumpe AS hjelpe deg med
Oslo varmepumpe as er leverandør av Daikin og Mitsubishi Varmepumper og aircondition anlegg i Oslo og Akershus.

Vi har satset på kvalitet og kompetanse fra dag en. Våre montører er Novap godkjente så du kan være sikker på at montering og dimensjonering av anlegget blir forskriftmessig og riktig utført.

Vi mener det er viktig med en befaring før man kjøper varmepumpe. Dette er på grunn av dimensjonering av pumpen (kW), plassering for kjøling eller varme som hovedformål ? lyd inne / ute, spredning av luft, har du et stort hus kansje du trenger en multisplitt modell eller er det best m 2 enheter. kan du i det hele tatt bruke varmepumpe ?.

Det er i det hele mange hensyn å ta før et kjøp. Vi har valgt Daikin og Mitsubishi fordi de er verdenskjent for sin kvalitet og godt utprøvde produkter, og med seriøse importører er vi sikret tilgang på det vi måtte trenge av kompetanse / nyeste modeller .

Så vi ser ganske lyst på fremtiden. Å spare penger og miljøet er vel det mest fornuftige alle kan gjøre idag. Vi har vanlig garanti + serviceavtaler på varmepumper og aircondition fra oss.

Vi satser på tilgjengelighet og service for våre kunder.