Première Eiendomsmegling AS

0

Ingen Omtaler
Basert på en strategi om å rekruttere de beste meglerne i det lokale markedsområde og la dem gjennomføre en mer omfatten.. Vis mer
Dette kan Première Eiendomsmegling AS hjelpe deg med
Basert på en strategi om å rekruttere de beste meglerne i det lokale markedsområde og la dem gjennomføre en mer omfattende meglertjeneste enn konkurrentene, har vi satt sammen et godt gjennomarbeidet meglerteam på Oppsal med fokus på bydel Østensjø.

Lokalkunnskap, høy servicegrad, profesjonalitet, presentasjon, nøyaktighet og detaljer står sterkt i fokus. Vi leverer et konsept som legger til rette for at alle kunder og alle eiendommer er ulike og unike. Skreddersøm satt i system er nøkkelordet. Vi prioriterer tilrettelegging før salg og fokuserer på å finne det unike ved hver eiendom og synliggjøre dette på best mulig måte. Suksessen skyldes at hver eiendom blir behandlet spesielt. Interiørkonsulenter, profesjonelle fotografer og flotte salgsoppgaver er bare en del av det vi gjør for å finne den rette kjøperen til din bolig. Vi er godt kjent med at det å kjøpe og selge eiendom innebærer flere viktige beslutninger. Vår forpliktelse til deg ligger i vår Leveransegaranti - En detaljert beskrivelse av salgsprosessen som du kan følge til enhver tid.

PRIVATmegleren Première sørger for at alle detaljer i salgsprosessen gjennomføres i henhold til denne garantien. Dersom du går med tanker om å selge eiendom, eller kjenner noen som vurderer salg, vil vi mer enn gjerne dele våre tanker om salg av bolig med deg. Vi gir deg gjerne en markedsvurdering. Vi har også oversikt over interessenter fra tidligere salg som kan være interesserte i nettopp din bolig. Ring oss i dag for en hyggelig boligprat, eller besøk oss i våre representative og godt eksponerte lokaler i Østmarkveien 2.

Velkommen!