Proff Smie AS

4.2 (7 Omtaler)
Omtaler (7 Omtaler)

Rekkverk i aluminium

Nesten 40 m rekkverk på hytteterrassen. Valgte smijern for å beholde utsikt, uten dogg som det blir på glass. Allerede ved besiktelse fikk jeg gode råd, rosetter, profilert håndløper ol. Stor nøyaktighet ved montering, sliping, galvanisering, lakkering, selv den enkelte festeskrue ! Grundighet i alt. Takker Gavril og de 3 gutta.
-

Reparere nettinggjerde

Veldig fornøyd med service og resultat.
-

25 meter flettverksgjerde med overløper

Etter avtale var inngått var gjerde levert innen 24 timer til veldig god kvalitet, vi var positivt overasket. Gavril Gerebenes gav oss også gode råd i forhold til annet arbeid på huset, noe vi satte stor pris på.
-

Smijerns rekkverk

Gerebenes Smie har en serviceinnstilling flere firmaer burde ta etter. Leverte materiell og montering av ca 40m smijernsrekkverk med utmerket kvalitet og godt humør atpåtil. Gode priser og levering på avtalt tid, absolutt å anbefale!
-
Smijernsgjerde oppsatt i Thomas Heftyes gate 47 i Oslo er sameiet meget fornøyd med. Gerebenes smie har vår anbefaling.
-

Inngjerding av tomt med nettinggjerde og stakitt

Vi opplevde det vi mener er amatørmessig, useriøst og dårlig håndverk. Jobben skulle være ferdig på 2-3 uker, men de kom ikke og startet før etter 4 uker. Når de så først kom og jobbet så holdt de på noen dager før de forsvant et par uker uten å gi lyd fra seg, og etter totalt 11 uker måtte vi bare avbryte oppdraget og må nå bestille ferdigstillelse fra ny leverandør. Vi opplevde ingen forståelse for rustbehandling og bart metall/sveiser som har stått i regn i 1-2 uker og er fulle av rust bare sprayes med lakk/zink uten forbehandling, og 6 uker etter at første del av gjerde var ferdig så er alle skjøter/sveiser og nettlinjaler fulle av rust. Selv om vi fulgte nøye med og ga rettelser underveis så fortsatte de å gjøre feil, og selv den ene gangen de noterte ned skriftlig hva de skulle gjøre så gjorde de feil. Rett og slett en frustrerende og irriterende opplevelse. En ting som faktisk så bra ut var smijernet de leverte(det som ble levert riktig av det da) og det så bra ut helt til de skulle montere dette. For av en eller annen grunn så skulle da stolper slåes i filler så pyntekule løsnet, for så å gyve løs med vinkelsliper, sveiseapparat og spraylakk for å rette på dette. Og da forsvinner jo det meste av hensikten med at vi valgte varmgalvanisert og pulverlakkert smijern, når det likevel skjæres og sveises på nytt og overlakkes av et tynt lag spraylakk. Hvorfor ikke i stedet bare lage en solid metallramme som passer rundt pyntekulene og bruke den for å slå ned stolper, slik at ikke den opprinnelige forbehandlingen ødelegges.
-

Nettinggjerde 34 m

Håndverkerne ryddet ikke etter seg.
-
Om oss
Gerebenes smie A/S ble etablert sommeren 2005. Med grunderen Børre Johnstad som pådriver og meg Gavril Gerebenes som den faglige smed.

Vi endret navn til GG-smie i 2013.
Vi holder til i degernes like utenfor Rakkestad. Vi utfører det meste i smi og sveisearbeid.
Gå inn på noen av linkene over, for og se noen av våre arbeider.