Proriv AS

4.9 (6 Omtaler)
Omtaler (6 Omtaler)

Belegg på adkomst og p-arealer, bekkestua

Adkomst og P-plass ble rehabilitert med kantstein, belegningsstein og asfalt. Arbeidet er solid utført. Steinleggingen ble utført av dyktige fagfolk.
-

Kjerneboring av 4 hull i kjeller

Alt gikk bare greit
-

Steinlegging innkjørsel ca 70 kvm

SB Entrepenør gjorde en meget god jobb for meg. Kom til avtalt tid og var mottakelige for endringer underveis. Gjorde også et godt inntrykk ved å foreslå hvordan steinene burde leggges for å få riktig fall
-

Steinlegging

Jobben ble utført som avtalt både pris- og tidsmessig.

Det ble vist stor fleksibilitet med tanke på levering av en del spesielle løsninger som ikke var spesifisert i det opprinnelige anbudet. Ekstra materialer for dette ble skaffet av håndverkerbedriften og bidro til et meget bra sluttresultat.

Kvalitetsmessig overgår leveransen det vi hadde forventet oss, da det er lagt vekt på fine avslutninger mot hjørner og kanter. Her ble det lagt ned betydelig mer arbeid enn opprinnelig spesifisert og forventet, uten endring i pris.

Noen uker etter ferdigstillelse av prosjektet så vi at fallet på ette sted ikke var som planlagt. Vi tok kontakt med bedriften, og 2 dager senere kom de på ny befaring. Det ble avtalt hvordan fallet skulle korrigeres. Dagen etter var jobben gjort. Under denne korreksjonen ferdigstilte bedriften også et privat prosjekt for oss, uten tillegg i pris.

Denne bedriften anbefales på det sterkeste.
-

Steinlegging av gårdsplass

Jeg var særdels godt fornøyd med Mansur og hans team som la stein hos meg- De kom til rett tid og ble ferdig når de skulle. Hvis noen vil se hva de gjorde så er min adresse Vollsveien 116b- kan absolutt anbefales
-

Legging av belegningsstein

Her var det en ganske grei måte til å hente inn anbud. Vi fikk fem henvendelser, men kun én som skilte seg ut som proff. Valget falt derfor til SB Entreprenør AS, til tross for at kostnadene gikk noe ut over det vi hadde tenkt å bruke. kostnad.
-
Om oss
Vi er en bedrift innen bygg og anleggsbransjen som har spesialisert oss i alle arbeider innen rivning. Proriv AS ble etablert som bedrift i 2008 og har siden den gang opparbeidet tung erfaring i bransjen med dyktige medarbeidere. Kjernekompetansen vår er vaiersaging, betongsaging og betongsliping.

Kvaliteten på vårt arbeid gjenspeiles i en lojal og tilfredsstilt kundenettverk som benytter våre tjenester igjen og igjen. Vi leverer kvalitet til rimelig pris!

Vi er dedikerte og forplikter oss til å levere i henhold til våre kunders forventninger i samsvar med kvaliteten som kreves og i henhold til lover og forskrifter. Vårt ansvar er å lette hverdagen til våre kunder og løse de hindringer de måtte støte på.

Følg oss på Facebook:

https://www.facebook.com/proriv.no/