Raad Transport Ehsan Radwan Sallat

4.4 (15 Omtaler)
Omtaler (15 Omtaler)

Flytting

Raske, blide og serviceminded.
-

Flyttelass, leilighet. Fra Asker til Skøyen

Styr unna dette selskapet, de er svært useriøse.

Etter nøye gjennomgang av tilbudene vi mottok i forbindelse med flytting, valgte vi å gå for Raad sitt tilbud siden dette var fastpris og dermed enkelt å forholde seg til. Vi spesifiserte i tilbudsforespørselen størrelse på leiligheten vår, at dette var flytting fra 3. etg uten heis til 4. etg uten heis og la også ved link til boligannonsen der det var mulig å se bilder av alt vi skulle flytte. Før jeg sa ja til avtalen med Raad dobbeltsjekket jeg også at tilbudet jeg hadde fått inkluderte alt slik at det ikke ville dukke opp andre utgifter jeg ikke var klar over, Raad bekreftet at tilbudet jeg hadde fått inkluderte alt. Det var viktig for meg å vite at alt var i orden siden jeg kun hadde 3 dager fra jeg fikk ny leilighet til jeg skulle ha overlevering på min gamle. Derfor ringte jeg også til Raad 1 uke før flytting for å forsikre meg om at alt var i orden. Jeg spurte om jeg skulle sende en komplett oversikt over flyttelasset med antall kasser osv, men det var ikke nødvendig.
Da flyttedagen kom dukket de opp 1 time for sent og argumenterte de (sjefen argumenterte over telefon, han var ikke tilstede) med at flyttelasset var mye større enn de hadde trodd og at prisen de hadde gitt var per tur og at de mente de måtte ta 2-3 turer for å få med alt. Det ville gi en pris på 2-3 ganger det vi hadde skriftlig avtale på. Jeg stod på mitt, det vi hadde avtalt skriftlig var fastpris på hele flyttelasset. Det resulterte i at flyttebyrået plutselig trakk seg fra hele avtalen og jeg ble stående igjen i en svært vanskelig situasjon. Dette var en lørdag formiddag og jeg måtte finne alternative løsninger på svært kort varsel. Jeg kommer (etter anbefaling fra Anbudstorget) til å melde dette inn til Forbrukerrådet.
-

Flytting

Kjempe hyggelige karer, kommer rett tid, raskt og effektivt, anbefaler !!
-
Mye av mine ting ble ødelagt etter flytting.
-

Frakt av skyvedør nesodden til hurum

Dette ble et hyggelig og positivt møte. Gutta kom da de skulle, var løsningsorienterte. Oppdraget var nok ikke av det enkleste. Lasten var tung og skulle flyttes for hånd i ulendt terreng på bestemmelsesstedet. Dette gikk helt problemfritt. Da oppdraget krevde en del kommunikasjon under planlegging, ble det mye SMS. Gutta i Raad svarte alltid raskt på alle henvendelser.
-

Flyttekasser fra Oslo/Nordstrand til Trondheim

Veldig god og rask service, hyggelige folk. Anbefales!
-

Flyttehjelp fra kristiansand til oslo

Flotte og hjelpsomme gutter.
Ville brukt dem igjen.
-

Flytte fra Oslo (Storo) til Eidsvoll Råholt

Kom til avtalt tid og var utrolig effektive. Anbefales.
-

Hjelp til flyttelass Oslo-Arendal

Kjørte flyttelass fra Oslo til Arendal. Effektive og hyggelige! 100% fornøyd!!
-
Veldig effektive, ryddige og hyggelige.
-

Flyttebil med mannskap

Raske gutter, men jeg trodde de skulle kjøre 2 ganger for 2200kr men da skulle de ha 1000kr mer.. orka ikke diskutere, så de fikk 1000kr til, ellers var det bra.
-

Flyttehjelp/transport

Utrolig flinke og effektive folk, oppdraget gikk langt raskere enn antatt. De tok utfordringer på strak arm og var svært løsningsorienterte. Prisen var det ingenting å klage på, så disse anbefaler jeg på det sterkeste!
-
Kom til avtalt tid. God pris og god service. Transport til Oslo av skap og hjelp til montering. Kan absolutt anbefales
-

Frakte seng fra IKEA til hybel på St.hanshaugen

Utrolig god service! Vil absolutt anbefale å bruke disse. Smilende og blide var de også :)
-

Flyttehjelp fra Askim til Ås

Alle som trenger flyttehjelp se her! Leverte laveste anbudspris og holdt seg til samme pris gjennom hele prosessen. Meget hyggelige og dyktige med flott serviceinnstilling. Møtte opp før tiden og løste oppgavene på en utmerket måte, ryddet etter seg og sikret lasten forsvarlig under transport. Kommer til å benytte meg av Raad Transport ved flere anledninger, anbefales på det varmeste!
-
Om oss