Rise Krantransport

0

Ingen Omtaler
Rise krantransport ble etablert i 2013, og utfører alt innen transport og spesialavfall. vi holder til i gjerdrum, og vå.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Rise Krantransport hjelpe deg med
Rise Krantransport ble etablert i 2013, og utfører alt innen transport og spesialavfall.
Vi holder til i Gjerdrum, og vår hovedjobb består av fjerning av kvist og trær og annet hageavfall, samt gratis fjerning av skrapjern og metall. Fortrinnsvis i Oslo og Omegn. For oss er det avgjørende med størst mulig kundetilfredshet når vi utfører vårt arbeid. Uansett om det dreier seg om enkeltstående eller flere oppdrag kan du forvente samme høye standard fra vår side.
Vi har gjennom en rekke prosjekter opparbeidet en bred kompetanse og tillit hos våre kunder, og vet av erfaring hva vi er gode for. Sikkerhet, kvalitet og samarbeid med kunden er en selvfølge, og har høy prioritet hos oss. Respekt og tillit er viktige verdier, på lik linje med kompetanse og erfaring.

Som kunde hos oss kan du forvente deg profesjonelle og erfarne arbeidere som har kunden i fokus.

Vi anser oss selv som svært fleksible, både når det kommer til arbeidstid, arbeidsområder og løsninger for kundene.

Vi er en løsningsorientert bedrift. Det er viktig for oss som bedrift å løse problemer og møte utfordringer i et oppdrag/jobb.

Du kan kontakte oss via telefon: 452 28 682, e-post: rise.krantransport@gmail.com eller via vårt kontaktskjema til høyre. Vi ser frem til å høre fra deg!