Skifer- og Steinspesialisten AS

0

Ingen Omtaler
Skifer og steinspesialisten as ble etablert i 2014, av sissel pevik med 20 års erfaring i næringen. sissel er utdannet a.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Skifer- og Steinspesialisten AS hjelpe deg med
Skifer og Steinspesialisten AS ble etablert i 2014, av Sissel Pevik med 20 års erfaring i næringen. Sissel er utdannet anleggsgartner og siviløkonom, og fremstår som en dyktig og seriøs aktør i bransjen. I løpet av alle årene i bransjen har hun opparbeidet en omfattende referanseliste og kundeportefølje. Firmaet er, i samarbeid med Robboch AS, en totalleverandør til uterommet. Med stor faglig bredde, kompetanse og kapasitet tilpasset dagens marked.
Å legge stein i Norge er en stor utfordring, det norske klimaet stiller store krav til utførelse og fagkunnskap. Det er nettopp derfor det er viktig å benytte profesjonell hjelp når man skal steinlegge områder. Gjøres et skikkelig håndverk – har man glede av investeringen i mange, mange år.

Hos Skifer og Steinspesialisten AS legger vi lista høyt – kvalitet lønner seg alltid på sikt, noe vårt firma står inne for. Vi tar alltid sikte på å levere til:
• Avtalt tid
• Avtalt pris
• Topp kvalitet
• Garanti på utførte prosjekter
Ved å kombinere faglig kunnskap med tradisjonelle plattformer – og konkrete arbeidserfaringer – er vi i Skifer og Steinspesialisten AS i stand til å tilby mer innsiktsfull og kreativ kompetanse til glede for kundene våre.

Se gjerne eksempler på jobber i vårt bildegalleri, eller vår nettside for flere bilder og mer informasjon.

Alle bilder på både bedriftsprofil og nettside er både tegnet, planlagt og utført av Skifer og Steinspesialisten AS