Stavanger Flyttebyrå As

0

Ingen Omtaler
Velkommen til stavanger flyttebyrå as - din totalleverandør av flyttetjenester. vår målsetting er å minimere stresset og.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Stavanger Flyttebyrå As hjelpe deg med
Velkommen til Stavanger Flyttebyrå AS - din totalleverandør av flyttetjenester. Vår målsetting er å minimere stresset og belastningen for våre kunder og miljøet i forbindelse med flytteprosessen. Vi ønsker å yte det lille ekstra for at du skal bli fornøyd. Vi har konkurransedyktige priser og er blant de rimeligste på markedet.

Gjennom Stavanger Flyttebyrå AS får du en profesjonell totalleverandør som tilbyr:

- Flyttetjeneste - Vi stiller med mannskap og bil, planlegger og utfører flyttingen for deg.
- Bedriftsflytting - kontorflytting, vi flytter også etter kontortid og i helger slik at kundens drift ikke blir påvirket av flyttingen.
- Pianoflytting, vi har utstyr og mannskap til å ta tunge løft
- Pakketjenester og salg/utleie av solide og miljøvennlige Envirobox flyttebokser i hardplast. Leveres før flytting og hentes ved endt flytting etter avtale.
- Rydding av dødsbo
- Bortkjøring av grovavfall etter rydding av garasje, kjeller og loft
- Budtjenester, pakketransport og varekjøring
- Leie av minilager XL Container, ligger sentralt på Gausel. Bestill på nettsiden: www.xlcontainer.no
- Flyttevask ? Utført av profesjonelle gjennom vår samarbeidspartner Stavanger Renholdsbyrå as,
www.renholdsbyra.no
- Rimelig varebilutleie fra SIXT Bilutleie for de av våre kunder som ønsker å flytte selv. Vi kan stille med bærehjelp for en rimelig penge.

Du vil spare tid og penger ved å bruke oss som din flyttepartner. Ett kontaktpunkt for alle tjenestene gjør at flyttingen blir utført profesjonelt og effektivt. Ta kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig samtale.