Stavanger Renholdsbyrå AS

4.6

4.6

3 Omtaler
Stavanger renholdsbyrå as - er grv (godkjent renholdsvirksomhet) og oppført i renholdsregisteret. vi oppfyller arbeidst.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Stavanger Renholdsbyrå AS hjelpe deg med
Stavanger Renholdsbyrå AS - er GRV (Godkjent Renholdsvirksomhet) og oppført i Renholdsregisteret. Vi oppfyller Arbeidstilsynets krav til et seriøst renholdsfirma.

Du kan trygt velge oss til dine renholdsoppdrag. Det være seg daglig renhold av kontor eller butikklokaler, flyttevask, visningsvask eller bestille vaskehjelp for fast rengjøring av boligen. For seniorer tilbyr vi hjemmehjelpstjenester.

Vi er medlem av Cleaning.no som er en fagorganisasjon for alle som har renhold som yrke.

Vi tilbyr alle typer renhold av kontorer, butikker, barnehager, skoler, borettslag, avsluttende byggrenhold, brakker, verksteder, flerbrukshaller og som renholdsvakter på festivaler/ arrangementer.

Vår hjemmehjelp og vaskehjelpstjeneste er etter hvert blitt meget etterspurt. Flinke og effektive vaskehjelp gjør huset ditt rent på fastsatte dager.

Hos oss setter vi vår ære i å gi deg høy kvalitet og god service til en rimelig pris.

Våre dyktige medarbeidere har flere års erfaring og fagkompetanse innen renhold. Sammen med oss kan du planlegge den renholdsløsningen som passer best for din virksomhet. Vi bistår deg i hele prosessen slik at det blir mest mulig kostnadseffektivt. Avtal møte med oss og hør hva vi har å tilby.