Stein og Flisleggeren AS

0

Ingen Omtaler
Stein og flisleggeren as stein og flisleggeren as har lang erfaring som flislegger. vi har fungert som flislegger helt.. Vis mer
Dette kan Stein og Flisleggeren AS hjelpe deg med
Stein og Flisleggeren as

Stein og flisleggeren as har lang erfaring som flislegger. Vi har fungert som flislegger helt fra begynnelsen i 1985 og har derfor solide kompetanser på dette området. Som veletablert flislegger kan vi tilby legging av fliser i ulike materialer, så som for eksempel keramiske fliser eller skifer - både innendørs og utendørs.

Trenger du en flislegger til å pusse opp badet dit? Eller er det på tide med nye fliser på kjøkkenet? Vi er en flislegger som påtar oss alle typer oppdrag som flislegger - og vi har våtromssertifikat slik at vi utføre oppdrag på baderom.

Ikke bare en flislegger

Våre tjenester som flislegger og murer dekker bredt, og vi tilbyr blant annet forblending med tegl/murstein, muring med Leca-blokker og skiferarbeid. Vi har også kompetanse på våtromsarbeider, å støpe gulv samt rehabilitering og muring av piper.

Vi har i sener årene lagt mange områder med stein og har i denne forbindelsen fått oss en bred erfaring på dette området også. Vi tar på oss på alt fra planlegging til ferdig uterommet.

Har du spørsmål vedrørende vårt tilbud som flislegger- steinlegging er det bare å ta kontakt på enten mail eller telefon.