Takst og Miljø AS

4.3

4.3

8 Omtaler
Takst og miljø er en takserings- og miljøprosjektering forretning. tross mange hundre oppdrag vært år, har selskapet kl.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Takst og Miljø AS hjelpe deg med
TAKST OG MILJØ er en takserings- og miljøprosjektering forretning.

Tross mange hundre oppdrag vært år, har selskapet klart å beholde sitt gode navn og renomé. En av flere årsaker til dette er den kvaliteten som blir levert i hvert eneste oppdrag, stort eller lite.

Bedriften er en takserings og rådgivnings foretning der vi har spisskompetanse innenfor byggingsteknikk og -økonomi. Daglig leder er økonom og byggingsingeniør. Vi gjennomfører årlige oppdateringer gjennom NTF`s opplærings-system. Dette gjør at vi til enhver tid er oppdatert på nye lover, reguleringer og konstruksjonersom er relevante for taksering og verdisetting av eiendom. Bedriften er bygget på 20 års erfaring fra takseringsyrket og gjennom tverrfaglig samarbeid.
Vårt mål er å gi korrekt og fullstendig takserings- og miljøprosjekterings dokumentasjon, korrekt verdisetting og fullstendige rapporter. Vi kan bistå i all ledd av prosjektering.
Den rådgiverrollen vi tar ansvar for, skal kort og godt være verdiskapende.

Vi skal gjøre det mulig for våre kunder å gjennomføre prosjekter som tilfredstiller de strengeste krav til kvalitet og sikre lønnsomhet, samtidig som de bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Det skal være enkelt og hyggelig å gjøre forretninger med oss.
Men først og fremst er vi opptatt av våre kunder. Vår ambisjon er å kjenne kunden best, bry oss mest og bidra til å gjøre kunden god.