Tigerstaden Flytting og Renhold

5.0

5.0

15 Omtaler
Hi, vi er nyetablert flytting og renholdsbyrå. vår moto er ”kvalitet fremfor kvantitet”. vi er ung, sterk, ambisiøs, pål.. Vis mer
Dette kan Tigerstaden Flytting og Renhold hjelpe deg med
Hi, vi er nyetablert flytting og renholdsbyrå. Vår moto er ”Kvalitet Fremfor Kvantitet”. Vi er ung, sterk, ambisiøs, pålitelig, punktlig og har langt arbeidserfaring.Våre ansatte har mange års erfaring i flyttebransjen, og vet hva som kreves for at du skal bli fornøyd! De har referanser fra en av de største flyttingsbyrå i usa ” Gentle Giant ”. Våre priser utgår enten fra timepris eller fast totalpris, alt ettersom hva man ønsker. Vi stiller selvfølgelig med alt av flyttetstyr.
”Tigerstaden Flytting” har 100% fornøydsgaranti. Det betyr at du betaler ingeting før du er fornøyd. Dette innebarer at vi går gjennom og teller alle eskene og møblene før vi begynner og etter vi leverer dem.Tigerstaden flytting dekker kostnader for retting av evt. Skader som påføres under arbeidet, f.eks. skade på maling på vegg, knuste fliser/glass/speil,misfarging. ”We break it,we fix it” eller 100% pengene tilbake. Ønsker du a spare både tid og penger velger du ”Tigerstaden Flytting”
”Tigerstaden Flytting” er et valg du ikke vil angre på!