Vangsøy Rørteknikk AS

4.7

4.7

6 Omtaler
Vangsøy Rørteknikk AS startet våren 2013 og har levert både små og store oppdrag. Vi er en rørleggerbedrift med kontor p.. Vis mer
Dette kan Vangsøy Rørteknikk AS hjelpe deg med
Vangsøy Rørteknikk AS startet våren 2013 og har levert både små og store oppdrag. Vi er en rørleggerbedrift med kontor på Vålerenga. Vårt hovedfokus er å levere høy kvalitet og godt håndverk til konkurransedyktige priser innen sanitær, varme, kjøling og sprinkler.
Vi har over 100 års samlet erfaring fordelt på fire mann og vi har bred kompetanse innen VVS.
Vangsøy Rørteknikk kan både prosjektere og installere varme og kjøleanlegg. Vi har god kunnskap innen fjellvarme, kjøle/varmepumper, fjernvarme, solvarme og ulike typer av kjøleanlegg. Vi jobber gjerne frem miljøtilpassede anlegg, noe som er langsiktig prisreduserende.

Vi er FG-godkjente og har lang erfaring innen ulike typer sprinkleranlegg. Vi kan tilby gode vilkår og priser på serviceavtaler. Vi har også «blålappen», hvilket innebærer at vi kan utføre FG-godkjent service på sprinklersentraler.
Vi har gode løsninger på trafo/serverrom og kan tilby en rekke ulike typer av sprinkler som oppfyller deres ønsker.
Vi har gode samarbeidspartnere og tar gjerne på oss oppdrag både som hoved- og underentreprenør.
Vi er sentralt godkjent, tiltaksklasse 3 for utførelse og tiltaksklasse 2 for prosjektering. Vi tar alle typer oppdrag innen rørfaget i Oslo og Akershus