Catering i Oslo
Formidlede anbud
-
0Siste år
-
0Siste 3 mnd
-
0Aktive nå
Oslo
Avsluttet
International Grüne Woche - restaurantdrift - anskaffelse
Kontrakten består grovt i 3 hoveddeler:
1. Drift av og tilberedning av mat i restaurant
Restauranten skal tilby både dagens 3-retter samt ulik håndmat.
Restaurantdrift med norsk kjøkken til besøkende på messen og til grupper/møter på den norskestanden. Norske retter med tydelig norsk preg fra både hav og land med fokus pålandbruksprodukter, med hovedråvarer i all hovedsak fra våre utstillere. Regionene som stiller ut skal være godt synlige i det kjøkkenet serverer.
Messen har450. 000 besøkende. Den norske restauranten har en kapasitet på ca. 60sitteplasser. Oppdragsgiver ønsker at restauranten skal ha et høyt antall dagligbespiste gjester og at kvaliteten på rettene er høy. Hver gjest skal etter å hablitt servert, sitte med et positivt inntrykk og en følelse av å ha fått en ”liten smakebit av Norge”.
Antall bespiste gjester i restaurant avhenger av restaurantens konsept/ løsning og avå få en jevn høy omsetning gjennom hele dagen samt “pushing” av håndmat. Detaljer i dette må avtales nærmere.
Restauranten skal driftes over 10 dager i heleåpningstiden og skal til enhver tid ha et team med kokker, hvorav en ansvarligkokk.
2. Matbar
på denne delen skal Leverandøren levere en kokk for bemanningen av baren og tilbereding av mat, samt et konsept og meny for matbaren som bygger på råvarene irestauranten. Matbaren utgjør i praksis en forlengelse av restauranten.
3. Catering
Leverandørenskal levere følgende måltider:
1) Lunsj til delegasjon - anslagsvis 40 pers - stående
2) Lunsj til pressekonferanse ca. 60 personer – sittende
3) Festmiddag
Mer informasjon om samtlige deler av leveransen finnes i kontraktens Vedlegg 1 Kravspesifikasjon.
1. Drift av og tilberedning av mat i restaurant
Restauranten skal tilby både dagens 3-retter samt ulik håndmat.
Restaurantdrift med norsk kjøkken til besøkende på messen og til grupper/møter på den norskestanden. Norske retter med tydelig norsk preg fra både hav og land med fokus pålandbruksprodukter, med hovedråvarer i all hovedsak fra våre utstillere. Regionene som stiller ut skal være godt synlige i det kjøkkenet serverer.
Messen har450. 000 besøkende. Den norske restauranten har en kapasitet på ca. 60sitteplasser. Oppdragsgiver ønsker at restauranten skal ha et høyt antall dagligbespiste gjester og at kvaliteten på rettene er høy. Hver gjest skal etter å hablitt servert, sitte med et positivt inntrykk og en følelse av å ha fått en ”liten smakebit av Norge”.
Antall bespiste gjester i restaurant avhenger av restaurantens konsept/ løsning og avå få en jevn høy omsetning gjennom hele dagen samt “pushing” av håndmat. Detaljer i dette må avtales nærmere.
Restauranten skal driftes over 10 dager i heleåpningstiden og skal til enhver tid ha et team med kokker, hvorav en ansvarligkokk.
2. Matbar
på denne delen skal Leverandøren levere en kokk for bemanningen av baren og tilbereding av mat, samt et konsept og meny for matbaren som bygger på råvarene irestauranten. Matbaren utgjør i praksis en forlengelse av restauranten.
3. Catering
Leverandørenskal levere følgende måltider:
1) Lunsj til delegasjon - anslagsvis 40 pers - stående
2) Lunsj til pressekonferanse ca. 60 personer – sittende
3) Festmiddag
Mer informasjon om samtlige deler av leveransen finnes i kontraktens Vedlegg 1 Kravspesifikasjon.
Anbud id:
483017
-
Sted:Oslo
-
Registrert:Wednesday 23. August 2017
Er du interessert i dette oppdraget?