Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Catering i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Matvarer til kommunale og private sykehjem, kantiner, og andre større enheter hos oppdragsgiver - veiledende kunngjøring

Oppdragsgivers forrige konkurranse ble delt inn i følgende delavtaler:
- Kolonialvarer
- Fersk frukt og grønt
- Egg
- Fersk og fryst fisk, reker og fiskemat
- Melk, ost og smør
- Brød og bakervarer
- Kjøtt og kjøttprodukter
Oppdragsgiver ønsker tilbakemeldinger om oppdelingen av delavtalene kommende konkurranse - skal samme oppdeling bestå? Ser leverandørene en annen mer hensiktsmessig oppdeling?
For at oppdragsgiver skal skaffe seg oversikt over markedet ønskes det at leverandørene melder tilbake hvilke delavtaler de har mulighet til å levere på.
før oppdragsgiver tar stilling til om det skal inviteres til 1-til-1-møter, eventuelt felles dialogmøte, med leverandørene i forkant av kunngjøring av konkurranse ønskes det oversikt for interessen for dette. Vi ber derfor de leverandører som er interessert i et slikt møte, eller felles dialogkonferanse, om å melde i fra om dette i henhold til fristen nedenfor. Etter fristen vil oppdragsgiver vurdere om det skal gjennomføres møter. Informasjon vil bli gitt til leverandørene i denne veiledende kunngjøringen via Mercell.
For øvrig mottas alle innspill til kommende prosess.
Oppdragsgiver ønsker at samtlige innspill er sendt inn via kommunikasjonsmodulen i Mercell innen 09. 09. 2018.
Anbud id:
542784
  • Sted:
    Eigersund, Stavanger Haugesund, Sandnes , Sokndal, Lund, Bjerkreim, Hå, Klepp, Time, Gjesdal, Sola, Randaberg, Strand, Hjelmeland, Suldal, Sauda, Kvitsøy, Bokn, Tysvær, Karmøy, Utsira, Vindafjord  Vis alle
  • Registrert:
    Sunday 26. August 2018
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Rogaland

1 anbud
  • Tapas
    Tapas til ca 70 -80 personer til bryllup. Skal være til 31 mai 2025.
    • Stavanger
    • Wednesday 28. August 2024
    • Catering