Catering i Oslo
Formidlede anbud
-
0Siste år
-
0Siste 3 mnd
-
0Aktive nå
Oslo
Avsluttet
Ny kantineavtale for departementene
I den forbindelse ønsker dss å få leverandørenes innspill på følgende 3 områder.
Økonomi og samarbeid
dss har et ønske om å etablere en avtale preget av tett samarbeid med leverandøren og med felles målsetting om å skape et kvalitetsmessig godt og økonomisk bærekraftig kantinetilbud til brukerne.
i hvilken grad er leverandørene villige til å inngå en avtale basert på et "åpen bok" prinsipp? Hvilke mekanismer bør i så fall en slik avtale inneholde?
Konsept
dss ser for seg 2 mulige konsepter for leveranser av kantinetjenester i departementsfellesskapet; tradisjonell kantinedrift med betjente kasser eller en buffetbasert kantineløsning med 3-4 prisdifferensierte menyer og selvbetjent betaling.
dss ønsker tilbakemelding fra markedet på hvordan begge modellene kan tilpasses både små og større kantiner slik at alle ansatte får et fullverdig, variert og godt kantinetilbud.
måling og kvalitet
dss ønsker en kantinetjeneste med god kvalitet og god service for de ansatte. Hva kan være gode objektive kvalitetsmål (kpi) for en kantinetjeneste? Hvilke målingsparametere kan benyttes fra leverandørens side for måle kvalitet og service? dss er særlig interessert i andre måleparametere enn tradisjonelle brukerundersøkelser.
Hvis det er andre forhold som leverandørene mener dss bør tenke på under utarbeidelsen av konkurransedokumentene så kan det også gis innspill på dette.
Leverandørens besvarelse skal være på maksimalt 5 A4-sider.
Økonomi og samarbeid
dss har et ønske om å etablere en avtale preget av tett samarbeid med leverandøren og med felles målsetting om å skape et kvalitetsmessig godt og økonomisk bærekraftig kantinetilbud til brukerne.
i hvilken grad er leverandørene villige til å inngå en avtale basert på et "åpen bok" prinsipp? Hvilke mekanismer bør i så fall en slik avtale inneholde?
Konsept
dss ser for seg 2 mulige konsepter for leveranser av kantinetjenester i departementsfellesskapet; tradisjonell kantinedrift med betjente kasser eller en buffetbasert kantineløsning med 3-4 prisdifferensierte menyer og selvbetjent betaling.
dss ønsker tilbakemelding fra markedet på hvordan begge modellene kan tilpasses både små og større kantiner slik at alle ansatte får et fullverdig, variert og godt kantinetilbud.
måling og kvalitet
dss ønsker en kantinetjeneste med god kvalitet og god service for de ansatte. Hva kan være gode objektive kvalitetsmål (kpi) for en kantinetjeneste? Hvilke målingsparametere kan benyttes fra leverandørens side for måle kvalitet og service? dss er særlig interessert i andre måleparametere enn tradisjonelle brukerundersøkelser.
Hvis det er andre forhold som leverandørene mener dss bør tenke på under utarbeidelsen av konkurransedokumentene så kan det også gis innspill på dette.
Leverandørens besvarelse skal være på maksimalt 5 A4-sider.
Anbud id:
476689
-
Sted:Hele Norge
-
Registrert:Tuesday 11. July 2017
Er du interessert i dette oppdraget?
Lignende oppdrag i Oslo
6 anbud
-
Servitør/ryddehjelp/hovmester bryllupHei, trenger en erfaren Servitør/hovmester og rydding (info fjernet) til bryllupsfest. Arbeidsoppgavene vil være: Passe på at de andre servitørene gjør jobben sin Tenne på kubbelys/telys Sette frem og ordne...
-
Larvik
-
Tuesday 21. January 2025
-
-
Tilberede torskVi er en forening som hvert år arrangerer Torskeaften. vår faste kokk er i år forhindret og vi søker en som kan levere og tilberede torsk til ca. 30 personer. Vi har profesjonelt kjøkken og serverings...
-
Bærum
-
Tuesday 21. January 2025
-
-
Servitører i bryllupHei, vi gifter oss 19/7-25 i Halden og trenger servitører. Det blir rundt 50+ gjester. Man må være over 18 ettersom en av arbeidsoppgavene er å servere vin. Det blir tapas mat man må sette frem, hvo...
-
Halden
-
Tuesday 21. January 2025
-
-
Konfirmasjon 20stkHei. Ønsker pris på Tapas Dette er flere unge som skal spise så det skal ikke være for fancy. Poteter, kjøttboller, scampi, foccacia, kyllingspyd, dadler osv er det konfirmant ønsker. Har du en g...
-
Stavanger
-
Monday 20. January 2025
-
-
3 til 4 servitører til bryllup den 18.10.25Servitørene må være over 18 år. Arbeidsoppgavene går ut på å servere gjestene forrett, hovedrett og dessert. Servere vin, øl og brus. Rydde og vaske opp. Bryllupsfesten er på Samfundet i Lillestrøm...
-
Lillestrøm
-
Thursday 16. January 2025
-
-
Servitør / ryddehjelp 01.02.2025 - 60-års lagKoldtbord. Sette fram, fylle på mat og drikke for selvbetjening, koke kaffe, servere velkomstdrikk, konjakk/likør til kaffen, opprydding etter mat og kaffe, oppvask.
-
Lillestrøm
-
Wednesday 15. January 2025
-