Ovner til avdelingskjøkken på institusjon i Vestfold
Formidlede anbud
-
0Siste år
-
0Siste 3 mnd
-
0Aktive nå
Vestfold
Avsluttet
Ovner til avdelingskjøkken på institusjon
Beskrivelse av nåsituasjonen
Per i dag har Horten kommune et Sentralkjøkken bygget for kok-kjøl-prinsippet. Lokalitet er bygget uten grovkjøkken der vi har en fastmontert steamkjele på 500 liter med steminjeksjon og hvor maten varmes opp og tappes i et lukket system. Vi er i hovedsak avhengig av å ta inn ferdig bearbeidede råvarer/ grønnsaker til vår produksjon. Av produksjonsutstyr har vi også 1 ½ konveksjonsovn pr dags dato.
Sentralkjøkkenet leverer mat til tre sykehjem, et bo- rehabiliteringssenter og noen andre mindre lokasjoner.
Det finnes ikke mottakskjøkken verken på sykehjemmene eller de andre lokasjonene som sentralkjøkkenet leverer mat til. Maten bringes ut til kjølerom på de ulike lokasjoner. Ute på de ulike avdelingskjøkkenene blir maten hentet på kjøla av ufaglært personell som håndterter den videre for oppvarming og servering. Maten blir oppvarmet i emballasjen sentralkjøkkenet har pakket den i (poser som er klipset og engangsplastbakker som er vakumert).
Ris og pasta sendes ut ukokt og må tilsettes vann og kokes av avdelingspersonell. Pr i dag skjer kokingen i ulike typer ovner, bla varmluftsovner, regenereringsovner og konveksjonsovner.
Noen retter må i dag ferdigstilles av ufaglært personell før steking, f. Eks fiskegrateng som sendes ut i poser, og må helles i form og ha på strøkavring før oppvarming.
i dag blir alle retter/ komponenter som middagen inneholder satt i ovn samtidig og varmes i ca. 30 minutter før servering. Dette medfører at noen komponenter i middagen blir overvarmet og andre komponenter for lite varmet og at kvaliteten på maten blir forringet.
når middagen er varmet blir den porsjonert ut på tallerkener til hver enkelte pasient, eller den blir lagt opp på fat med 8-12 porsjoner på avdelinger der beboerne spiser måltidet sammen. Størrelsen på tallerkenene er 24 cm i omkrets.
i de tilfellene der pasientene må må ha hjelp til å spise tar servering av et måltid lang tid. Det er et ønske om at all mat til en avdeling kan klargjøres samtidig, uavhengig av når pasienten spiser.
i dag er ovnene på institusjonene tilkoblet 16A stikk 4x400V.
For nærmere informasjon om oppdraget vises det til vedlegg 1 Tilbudsmappe, hvor bl. a tildelingskriteriene fremkommer.
Opsjon
Oppdragsgiver ønsker opsjon på 2 stk ovner.
Forbehold
Antall ovner kan bli justert ned om det ikke finnes budsjettmessig dekning for 25 stykk.
Antall leverandører
Det er ikke adgang til å gi tilbud på deler av oppdraget. Det velges en -1- totalleverandør på avtalen.
Per i dag har Horten kommune et Sentralkjøkken bygget for kok-kjøl-prinsippet. Lokalitet er bygget uten grovkjøkken der vi har en fastmontert steamkjele på 500 liter med steminjeksjon og hvor maten varmes opp og tappes i et lukket system. Vi er i hovedsak avhengig av å ta inn ferdig bearbeidede råvarer/ grønnsaker til vår produksjon. Av produksjonsutstyr har vi også 1 ½ konveksjonsovn pr dags dato.
Sentralkjøkkenet leverer mat til tre sykehjem, et bo- rehabiliteringssenter og noen andre mindre lokasjoner.
Det finnes ikke mottakskjøkken verken på sykehjemmene eller de andre lokasjonene som sentralkjøkkenet leverer mat til. Maten bringes ut til kjølerom på de ulike lokasjoner. Ute på de ulike avdelingskjøkkenene blir maten hentet på kjøla av ufaglært personell som håndterter den videre for oppvarming og servering. Maten blir oppvarmet i emballasjen sentralkjøkkenet har pakket den i (poser som er klipset og engangsplastbakker som er vakumert).
Ris og pasta sendes ut ukokt og må tilsettes vann og kokes av avdelingspersonell. Pr i dag skjer kokingen i ulike typer ovner, bla varmluftsovner, regenereringsovner og konveksjonsovner.
Noen retter må i dag ferdigstilles av ufaglært personell før steking, f. Eks fiskegrateng som sendes ut i poser, og må helles i form og ha på strøkavring før oppvarming.
i dag blir alle retter/ komponenter som middagen inneholder satt i ovn samtidig og varmes i ca. 30 minutter før servering. Dette medfører at noen komponenter i middagen blir overvarmet og andre komponenter for lite varmet og at kvaliteten på maten blir forringet.
når middagen er varmet blir den porsjonert ut på tallerkener til hver enkelte pasient, eller den blir lagt opp på fat med 8-12 porsjoner på avdelinger der beboerne spiser måltidet sammen. Størrelsen på tallerkenene er 24 cm i omkrets.
i de tilfellene der pasientene må må ha hjelp til å spise tar servering av et måltid lang tid. Det er et ønske om at all mat til en avdeling kan klargjøres samtidig, uavhengig av når pasienten spiser.
i dag er ovnene på institusjonene tilkoblet 16A stikk 4x400V.
For nærmere informasjon om oppdraget vises det til vedlegg 1 Tilbudsmappe, hvor bl. a tildelingskriteriene fremkommer.
Opsjon
Oppdragsgiver ønsker opsjon på 2 stk ovner.
Forbehold
Antall ovner kan bli justert ned om det ikke finnes budsjettmessig dekning for 25 stykk.
Antall leverandører
Det er ikke adgang til å gi tilbud på deler av oppdraget. Det velges en -1- totalleverandør på avtalen.
Anbud id:
607538
-
Sted:Horten
-
Registrert:Thursday 12. September 2019
Er du interessert i dette oppdraget?
Lignende oppdrag i Vestfold
6 anbud
-
Bytte gammelt toalett i kjellerHar et ekstra toalett som må byttes, har ikke noe å si hva slags toalett det blir byttet til bare den er fungerende. Gamle toalettet er såpass gammelt at det er 2delt med nedtrekk over selve toalette...
-
Horten
-
Thursday 9. January 2025
-
-
BremseserviceSkifte av skiver + klosser bak samt byte av bremsevæske på Volvo v40. Reg nr AA65587
-
Horten
-
Tuesday 7. January 2025
-
-
RegnskapsføringØnsker prisoverslag på føring av enkelt regnskap for as med en ansatt, både på månedlig basis og føring av årsregnskap. både timespris og fast pris ønskes et pristilbud på.
-
Horten
-
Wednesday 1. January 2025
-
-
BåttransportTransport av 22 fot båt fra 3179 Åsgårdstrand til 4053 ræge Lengde 635 Bredde 250 Ca 1800 kg
-
Sola
-
Monday 30. December 2024
-