Økonomibygg Arkitektur As

0

Ingen Omtaler
Lyst på nytt hus, hytte, garasje eller lager? Eller vil du ha utført et tilbygg, påbygg eller noe rehabilitering? Snak.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Økonomibygg Arkitektur As hjelpe deg med
Lyst på nytt hus, hytte, garasje eller lager? Eller vil du ha utført et tilbygg, påbygg eller noe rehabilitering?

Snakk gjerne med oss i starten av dine byggeplaner. Hus_Harysundet.jpg
Vi kan ta på oss å tegne det du vil ha, slik som du vil ha det. Kanskje kan vi hjelpe deg med noen gode råd også.
Vi kan først lage noen enkle skisser, og så får dere et prisoverslag på dette. Kommer vi frem til en god løsning til riktig pris, så kan vi lage fine tegninger som kan sendes med en byggesøknad. Vi kan også ta på oss å stå for komplett søknad for dere.

Vi kan også ordne med komplett ferdig oppsett bygg, eller vi kan levere bygget tett utvendig. Da kan vi levere ferdige elementer av ytterveggene, og montere takstoler eller sperrer oppå de. Ferdig opprettet og forankret. Legger vi samtidig undertaket, så er du ikke avhengig av at snekkere fortsetter med en gang. Elementene blir levert tørre og fine, og blir undertaket lagt med en gang, så er det bare å sette i gang med innvendige arbeid også. Kanskje du kan starte med diverse egeninnsats uten at du trenger å tenke på alt av nedbør som ofte kommer her i vårt distrikt.

Vi er ikke mange, men vi leverer norsk utførelse av kvalitet til avtalt tid og pris. Vi tar på oss alt av mindre byggearbeider også. Utfører mye av påbygg, takskifting, terrasser, bad og andre våtrom, dører og vinduer. Vi kjøper vinduer og en del dører rett fra fabrikk. Dette fra Natre Vinduer AS. De er Norges nest største vindusprodusent som leverer norske kvalitetsprodukter utviklet for norske forhold. Mange skifter vinduer selv enda, eller de har en lokal snekker de kjenner. Spør oss om tilbud, så kan vi gi dere en rask og god pris kun på levering av selve produktet.

Har vært i byggebransjen i 34 nå i 2017. Vi har satt opp mange nybygg, og har i tillegg drevet mye med rehabilitering og påbygg. Ta gjerne kontakt for en uformell prat, og så får vi se om vi kan hjelpe dere videre.