“ Kjempekjekt og slippe og ringe selv. Tusen takk for hjelpen ”

Valmir Haziri, 21.03.2018

Send oss en melding

Om Anbudstorget

Anbudstorget.no er en tjeneste hvor du registrerer et oppdrag du vil ha utført og deretter mottar tilbud fra flere fagfolk som konkurrerer om å få utføre jobben for deg. I vår leverandørdatabase har vi i dag mer enn 5000 bedrifter fra 70 bransjer over hele landet.

Til nå har vi formidlet over 500 000 anbud via oss. Det er viktig for oss at vi kan fortsette å tilby den beste opplevelsen, også i fremtiden, og hver dag jobber vi for at Anbudstorget skal være en kvalitetstjeneste - både for leverandører og sluttbrukere. Derfor er vi stolte av at vi nå samarbeider med bransjeorganisasjoner og myndigheter for å kvalitetssikre våre leverandørlister og utelukke useriøse aktører.

Vår historie

Anbudstorget ble stiftet i 2003 av Åge Breivik, som så at det fantes behov for en digital formidlingstjeneste for oppdrag og anbud på nett. De første årene ble selskapet driftet fra Aukra i Møre og Romsdal, men etter hvert som bruken av tjenesten vokste økte behovet for et mer sentralisert hovedkontor. I 2010 flyttet Anbudstorget til Oslo-området. I dag er vi 6 ansatte, i tillegg til 6 selgere på callsenteret.

Hva sier brukerene våre?

“ Dette er et bra og nyttig gjenomtenkt verktøy for dem som trenger et kjapt tilbud. ”

- Rune Andreassen, 06.03.2018

“ Første gangen jeg har prøvd dette. Superraskt svar og kjempehyggelige folk. Kommer til å anbefale videre og benytte meg av det selv senere ved behov. Har ingen kommentar om hva dere kan gjøre bedre, siden var kjempeflott og oversiktlig. ”

- Elisabeth Sivertsen, 28.02.2018

“ Fint å høre fra flere ang. samme jobb for sammenligning av pris. ”

- Jan R. Wold, 27.02.2018

“ Fint service. Fornøyd med hvordan det virker. Får tilbud veldig fort etter melding oppdrag. ”

- Nihal Gonen, 21.02.2018

“ Dere gjør en bra jobb! ”

- Herman Astrup Bergh, 21.02.2018