“ Jeg syns anbudstorget er en kjempe bra side, hvor vi kan se referansene til håndverkere. Vi følger oss også trygge dersom noen av bedriftene ikke er seriøse eller ikke gjør jobben sin ordentlig, er det bare å ta kontakt med anbudstorget hvor de kan bistå oss med veiledning. ”

Mikael, 15.02.2019

Send oss en melding

Om Anbudstorget

Anbudstorget.no er en tjeneste hvor du registrerer et oppdrag du vil ha utført og deretter mottar tilbud fra flere fagfolk som konkurrerer om å få utføre jobben for deg. I vår leverandørdatabase har vi i dag mer enn 5000 bedrifter fra 70 bransjer over hele landet.

Til nå har vi formidlet over 500 000 anbud via oss. Det er viktig for oss at vi kan fortsette å tilby den beste opplevelsen, også i fremtiden, og hver dag jobber vi for at Anbudstorget skal være en kvalitetstjeneste - både for leverandører og sluttbrukere. Derfor er vi stolte av at vi nå samarbeider med bransjeorganisasjoner og myndigheter for å kvalitetssikre våre leverandørlister og utelukke useriøse aktører.

Vår historie

Anbudstorget ble stiftet i 2003 av Åge Breivik, som så at det fantes behov for en digital formidlingstjeneste for oppdrag og anbud på nett. De første årene ble selskapet driftet fra Aukra i Møre og Romsdal, men etter hvert som bruken av tjenesten vokste økte behovet for et mer sentralisert hovedkontor. I 2010 flyttet Anbudstorget til Oslo-området. I dag er vi 6 ansatte, i tillegg til 6 selgere på callsenteret.

Hva sier brukerene våre?

“ Syns Anbudstorget fungerer bra. ”

- Marit Køningsberg, 13.02.2019

“ Veldig bra :)
Benyttet meg av dere tidligere, så tusen takk! ”

- Elin Forsth Ravlo, 13.02.2019

“ Jeg er godt fornøyd. Bruker nok tjenesten igjen ”

- Sigmund Skullerud, 11.02.2019

“ Tok direkte kontakt med arkitektfirma.
Fungerte bra, men fikk ikke tilbud fra de leverandørene jeg ønsket. ”

- Andre Kristiansen, 10.02.2019

“ Helt topp ”

- Sissel anita Olsen, 08.02.2019