“ Veldig enkelt og greit ”

Ketil Markussen, 14.10.2019

Send oss en melding

Om Anbudstorget

Anbudstorget.no er en tjeneste hvor du registrerer et oppdrag du vil ha utført og deretter mottar tilbud fra flere fagfolk som konkurrerer om å få utføre jobben for deg. I vår leverandørdatabase har vi i dag mer enn 5000 bedrifter fra 70 bransjer over hele landet.

Til nå har vi formidlet over 600 000 anbud via oss. Det er viktig for oss at vi kan fortsette å tilby den beste opplevelsen, også i fremtiden, og hver dag jobber vi for at Anbudstorget skal være en kvalitetstjeneste - både for leverandører og sluttbrukere. Derfor er vi stolte av at vi nå samarbeider med bransjeorganisasjoner og myndigheter for å kvalitetssikre våre leverandørlister og utelukke useriøse aktører.

Vår historie

Anbudstorget ble stiftet i 2003 av Åge Breivik, som så at det fantes behov for en digital formidlingstjeneste for oppdrag og anbud på nett. De første årene ble selskapet driftet fra Aukra i Møre og Romsdal, men etter hvert som bruken av tjenesten vokste økte behovet for et mer sentralisert hovedkontor. I 2010 flyttet Anbudstorget til Oslo-området. I dag er vi 6 ansatte, i tillegg til 6 selgere på callsenteret.

Hva sier brukerene våre?

“ Flott tjeneste. ”

- Tore Einarsen, 08.10.2019

“ Anbudstorget var effektivt og enkelt måte å få tak i alt man vil. Jeg har kommet i kontakt med de rette fagfolka og fikk gode tilbud. ”

- Abdirahman Mohumed, 01.10.2019

“ Funker bra! ”

- Birgit Pettersen, 27.09.2019

“ Veldig fornøyd ”

- Martin Gundersen, 21.09.2019

“ Anbudstorget er kjempe bra og viktig at vi kan bruke for å finne en firma. Som kan utføre oppdraget hos oss. Denne gangen jeg har valgt Norsk senter 2x varmepumpe Mitsubishi Kaiteki Svart 6600kw inkludert montering..vi gleder oss til oppdraget fullføres den 2 oktober.
Takk til Anbudstorget..
Jeg tror jeg har valgt ovennevnte firma fra finn.no/ mitt anbud eller Anbudstorget.
Usikker men viktig at vi får varmepumpe. ”

- Besnik Balaj, 20.09.2019