“ Jeg fikk veldig bra respons, men eieren på den andre halvdelen av huset skulle også male slik at vi ordnet oppdraget sammen.

Jeg er godt fornøyd med Anbudstorgets tjenester. ”

Ole Juritsen, 28.05.2020

Send oss en melding

Om Anbudstorget

Anbudstorget.no er en tjeneste hvor du registrerer et oppdrag du vil ha utført og deretter mottar tilbud fra flere fagfolk som konkurrerer om å få utføre jobben for deg. I vår leverandørdatabase har vi i dag mer enn 5000 bedrifter fra 70 bransjer over hele landet.

Til nå har vi formidlet over 600 000 anbud via oss. Det er viktig for oss at vi kan fortsette å tilby den beste opplevelsen, også i fremtiden, og hver dag jobber vi for at Anbudstorget skal være en kvalitetstjeneste - både for leverandører og sluttbrukere. Derfor er vi stolte av at vi nå samarbeider med bransjeorganisasjoner og myndigheter for å kvalitetssikre våre leverandørlister og utelukke useriøse aktører.

Vår historie

Anbudstorget ble stiftet i 2003 av Åge Breivik, som så at det fantes behov for en digital formidlingstjeneste for oppdrag og anbud på nett. De første årene ble selskapet driftet fra Aukra i Møre og Romsdal, men etter hvert som bruken av tjenesten vokste økte behovet for et mer sentralisert hovedkontor. I 2010 flyttet Anbudstorget til Oslo-området. I dag er vi 6 ansatte, i tillegg til 6 selgere på callsenteret.

Hva sier brukerene våre?

“ Har ingen kommentarer, da jeg synes at anbudstorget fungerer fint.
Hilsen
Bjørn ”

- Bjørn Westgård, 25.05.2020

“ Fin måte å komme i kontakt med folk og yrkesgrupper en knapt visste eksisterte ”

- Stein Arild Jacobsen, 25.05.2020

“ Jeg ble oppringt som følg av annonsen og slo til på første innringer.
Skal utføre jobben en av de første dagene til uka. ”

- Jostein Stokkan, 24.05.2020

“ Fungerer bra ”

- Ivar Olsen Bekkeli, 24.05.2020

“ Tjenesten virker veldig bra! ”

- Andre Øvredal, 15.05.2020