“ Helt super tjeneste,har kun brukt tjenesten aktivt en av tre annonser men det var en fin erfaring å finne ut av det som en uerfaren,ved at proffe håndterer jobben. ”

Lene Ødegaard, 12.06.2019

Send oss en melding

Om Anbudstorget

Anbudstorget.no er en tjeneste hvor du registrerer et oppdrag du vil ha utført og deretter mottar tilbud fra flere fagfolk som konkurrerer om å få utføre jobben for deg. I vår leverandørdatabase har vi i dag mer enn 5000 bedrifter fra 70 bransjer over hele landet.

Til nå har vi formidlet over 500 000 anbud via oss. Det er viktig for oss at vi kan fortsette å tilby den beste opplevelsen, også i fremtiden, og hver dag jobber vi for at Anbudstorget skal være en kvalitetstjeneste - både for leverandører og sluttbrukere. Derfor er vi stolte av at vi nå samarbeider med bransjeorganisasjoner og myndigheter for å kvalitetssikre våre leverandørlister og utelukke useriøse aktører.

Vår historie

Anbudstorget ble stiftet i 2003 av Åge Breivik, som så at det fantes behov for en digital formidlingstjeneste for oppdrag og anbud på nett. De første årene ble selskapet driftet fra Aukra i Møre og Romsdal, men etter hvert som bruken av tjenesten vokste økte behovet for et mer sentralisert hovedkontor. I 2010 flyttet Anbudstorget til Oslo-området. I dag er vi 6 ansatte, i tillegg til 6 selgere på callsenteret.

Hva sier brukerene våre?

“ Veldig bra ”

- Beate Petersen, 11.06.2019

“ Bra system :) ”

- Mona mjelde, 11.06.2019

“ Det er en fin måte og få tilbud på tjenester du vil ha utført på en trygg og profersjonell måte ”

- Trond Sylte, 05.06.2019

“ Veldig fornøyd. ”

- Turid Bergli, 27.05.2019

“ Dette er mitt første forsøk på anbudstorget. Selger trakk seg slik at det ble ikke noe av transporten. Virket ok systemet så dette vil jeg bruke ved neste anledning. ”

- Erik Langørgen, 27.05.2019