“ Tjenesten fungerer godt, generer mange tilbud. ”

Stian Isaksen, 15.11.2017

Send oss en melding

Om Anbudstorget

Anbudstorget.no er en tjeneste hvor du registrerer et oppdrag du vil ha utført og deretter mottar tilbud fra flere fagfolk som konkurrerer om å få utføre jobben for deg. I vår leverandørdatabase har vi i dag mer enn 5000 bedrifter fra 70 bransjer over hele landet.

Til nå har vi formidlet over 430 000 anbud via oss. Det er viktig for oss at vi kan fortsette å tilby den beste opplevelsen, også i fremtiden, og hver dag jobber vi for at Anbudstorget skal være en kvalitetstjeneste - både for leverandører og sluttbrukere. Derfor er vi stolte av at vi nå samarbeider med bransjeorganisasjoner og myndigheter for å kvalitetssikre våre leverandørlister og utelukke useriøse aktører.

Vår historie

Anbudstorget ble stiftet i 2003 av Åge Breivik, som så at det fantes behov for en digital formidlingstjeneste for oppdrag og anbud på nett. De første årene ble selskapet driftet fra Aukra i Møre og Romsdal, men etter hvert som bruken av tjenesten vokste økte behovet for et mer sentralisert hovedkontor. I 2010 flyttet Anbudstorget til Oslo-området. I dag er vi 6 ansatte, i tillegg til 6 selgere på callsenteret.

Hva sier brukerene våre?

“ Det var raskt og effektivt, men siden jeg ikke flytter før i januar så må jeg avvente framdrift til da. Er overveldet over god respons, og det kan være at jeg prøver på nytt senere. Ser at jeg må ha et litt høyere presisjonsnivå når jeg legger inn oppdraget. Det var mitt første forsøk, trodde ikke det var sååå mange «der ute» som ville respondere. ”

- Kari Palmgren, 08.11.2017

“ Helt topp tjeneste. ”

- Rune Godø, 04.11.2017

“ Supert ”

- Kari Valen, 03.11.2017

“ Kjempefin og rask service! ”

- Backstage Management, 31.10.2017

“ Totalt sett bra ”

- Knut Aa, 31.10.2017