“ Jeg har også brukt anbudstorget tidligere og er veldig fornøyd. ”

Liv Kristin Andersen, 22.05.2018

Send oss en melding

Om Anbudstorget

Anbudstorget.no er en tjeneste hvor du registrerer et oppdrag du vil ha utført og deretter mottar tilbud fra flere fagfolk som konkurrerer om å få utføre jobben for deg. I vår leverandørdatabase har vi i dag mer enn 5000 bedrifter fra 70 bransjer over hele landet.

Til nå har vi formidlet over 500 000 anbud via oss. Det er viktig for oss at vi kan fortsette å tilby den beste opplevelsen, også i fremtiden, og hver dag jobber vi for at Anbudstorget skal være en kvalitetstjeneste - både for leverandører og sluttbrukere. Derfor er vi stolte av at vi nå samarbeider med bransjeorganisasjoner og myndigheter for å kvalitetssikre våre leverandørlister og utelukke useriøse aktører.

Vår historie

Anbudstorget ble stiftet i 2003 av Åge Breivik, som så at det fantes behov for en digital formidlingstjeneste for oppdrag og anbud på nett. De første årene ble selskapet driftet fra Aukra i Møre og Romsdal, men etter hvert som bruken av tjenesten vokste økte behovet for et mer sentralisert hovedkontor. I 2010 flyttet Anbudstorget til Oslo-området. I dag er vi 6 ansatte, i tillegg til 6 selgere på callsenteret.

Hva sier brukerene våre?

“ Dette var første gangen min og er meget fornøyd med deres tjeneste. Kommer sikkert tilbake da jeg vil trenge hjelp til noe oppussing og vasking av leilighet. ”

- Marie Hyll, 16.05.2018

“ Flott tilbud hvor man får seriøse kontakter. ”

- Anne Grete Juul Axelsson, 16.05.2018

“ Topp tjeneste. Kommer til å bruke den igjen. ”

- Monika Solvig, 14.05.2018

“ Veldig bra. ”

- Elin thorkildsen, 14.05.2018

“ Jeg syntes det ar greit, men fant helt tilfeldig et firma her jeg bor som også hadde erfaring med menbran og betongsaging.

Takk for hjelpen ”

- Laila Johansen, 10.05.2018