“ Har ikke benyttet Anbudstorget tidligere, men opplevde det som positivt. En fin måte å komme i kontakt med ulike aktører. Seriøst og ryddig. Benytter tjenesten igjen senere ved behov. ”

Kristin Huseby, 17.09.2018

Send oss en melding

Om Anbudstorget

Anbudstorget.no er en tjeneste hvor du registrerer et oppdrag du vil ha utført og deretter mottar tilbud fra flere fagfolk som konkurrerer om å få utføre jobben for deg. I vår leverandørdatabase har vi i dag mer enn 5000 bedrifter fra 70 bransjer over hele landet.

Til nå har vi formidlet over 500 000 anbud via oss. Det er viktig for oss at vi kan fortsette å tilby den beste opplevelsen, også i fremtiden, og hver dag jobber vi for at Anbudstorget skal være en kvalitetstjeneste - både for leverandører og sluttbrukere. Derfor er vi stolte av at vi nå samarbeider med bransjeorganisasjoner og myndigheter for å kvalitetssikre våre leverandørlister og utelukke useriøse aktører.

Vår historie

Anbudstorget ble stiftet i 2003 av Åge Breivik, som så at det fantes behov for en digital formidlingstjeneste for oppdrag og anbud på nett. De første årene ble selskapet driftet fra Aukra i Møre og Romsdal, men etter hvert som bruken av tjenesten vokste økte behovet for et mer sentralisert hovedkontor. I 2010 flyttet Anbudstorget til Oslo-området. I dag er vi 6 ansatte, i tillegg til 6 selgere på callsenteret.

Hva sier brukerene våre?

“ En meget bra tjeneste. ”

- Nils Lomahaug, 17.09.2018

“ Hei! Det funker fint! ”

- Svein G. Olsen, 16.09.2018

“ Oppdraget er under evaluering, fått masse henvendelser så vi må sortere de vi har fått og gå videre derrifra, får vi inn flere nå så blir det vannskelig å holde rede på alle tilbyder.

Anbudstorgets tjenester har vært ypperlig, har kommet mange henvendelser så dette fungerte veldig bra :) ”

- Hans-Kristian Nilsen, 15.09.2018

“ Kjempefint! Raske henvendelser. Jeg skal ha 3 befaringer til uka, og ser an hvordan det går. ”

- Eva Damhaug, 14.09.2018

“ Fungerer utmerket! ”

- Grete Akselsen, 13.09.2018