Slik fungerer Anbudstorget

La Anbudstorget hjelpe deg igang!

Når man skal ha gjort en jobb er det ofte aller vanskeligst å komme igang.
Hvem skal du kontakte for å få jobben gjort? Hvordan kan du vite at du får en riktig pris? Burde du ha kontaktet flere leverandører?

På Anbudstorget slipper du å bekymre deg for slike ting. Du registrerer oppdraget du vil ha gjort og så formidler vi det til relevante leverandører i ditt nærområde. Følg med på tilbudene som sendes til deg, så kan du velge den leverandøren du liker best - i ro og mak!

Registrer ditt anbud i dag og få jobben gjort

Det er gratis og uforpliktende å registrere et anbud hos oss.
Vi har over 5000 bedrifter fra over 70 bransjer over hele landet i vår leverandørliste.
Våre leverandører svarer raskt og gir deg et seriøst tilbud.
Sammenligne de forskjellige tilbudene, før du velger det du liker best.

Hva trenger du hjelp til?

Hva er anbudstorget? Anbudstorget er en tjeneste der du enkelt, gratis og uforpliktende kan be om tilbud fra mange potensielle leverandører samtidig. Tjenesten ble startet i 2003 for formidling av håndverksoppdrag, og utvides stadig med nye tjenesteområder.
Hvordan legger jeg ut en jobb på anbud? Klikk på denne lenken og følg instruksjonene, så vil ditt oppdrag bli sendt ut til leverandører innen kort tid.
Hvordan kan jeg som bedrift motta jobber? For å kunne motta oppdrag, må du først registrere deg som leverandør. Dette gjør du enkelt ved å gå til denne siden. Velg deretter en pakkeløsning som passer din bedrift. Vi vil ta kontakt med deg innen kort tid og hjelpe deg med å komme i gang.
Når blir anbudet mitt aktivt og synlig på Anbudstorget? Forespørsler som blir lagt inn før kl. 16.00, blir godkjent samme dag.
Forepørseler som blir lagt inn etter kl. 16.00, blir godkjent dagen etterpå.
Forespørsler som blir lagt inn etter kl. 16.00 på fredager, blir godkjent på mandager.
Hvor lenge er anbudet mitt aktivt? Oppdraget vil ligge aktivt i vår database frem til du har meldt i fra om at du har funnet en leverandør eller til den datoen du valgte når du registrerte anbudet.
Hvordan kan jeg fjerne, endre eller forlenge anbudet mitt? Logg inn med tidligere tilsendt brukernavn/passord. Trykk deretter på knappen Endre (bak til høyre for overskriften i anbudet) Foreta de endringene du ønsker før du trykker på knappen Forny anbudet.
Du vil da få opp denne meldingen: Du har nå fornyet ditt anbud.
Anbudet blir sendt ut etter at vi har godkjent innholdet, du vil få bekreftelse på dette.
Hvordan kontakter leverandørene meg etter at jeg har lagt ut en jobb på anbud? Anbudet sendes på epost / sms til aktuelle leverandører for ditt oppdrag. Leverandører tar så kontakt med deg via epost / telefon med sitt tilbud.
Må jeg benytte meg av en leverandør via Anbudstorget? Nei. Det er 100% uforpliktende å registrere et anbud via anbudstorget.no
Har Anbudstorget kvalitetssikret leverandørene for meg? Vi har samarbeid med flere bransjeregister. Det er også godt synlig om leverandøren du vurderer å bruke er registrert i mva registeret.
Vi utestenger firmaer som har mottatt dårlige omtaler.
Kan Anbudstorget hjelpe meg, dersom det oppstår en tvist med en leverandør? Vi vil forsøke å kontakte leverandøren for å finne en løsning. I visse tilfeller velger vi også å utestenge leverandøren, frem til de ordner opp i tvisten.
Hvordan greier Anbudstorget å innhente så mange tilbud til meg? Anbudstorget har vært i drift siden 2003 og har opparbeidet seg en stor kundekrets over hele landet.
Hvordan kan det være gratis å bruke Anbudstorget? Anbudstorget er finsansiert av sine leverandører. Disse betaler for å motta oppdrag fra forbrukere.
Hvordan kommer jeg i kontakt med Anbudstorget? Du kan ringe oss på telefonnummer: 71 40 30 50 innenfor åpningstidene (mandag-fredag 09-15) eller kontakte oss gjennom kontakt skjemaet hele døgnet.

Hva trenger du hjelp til?