Øystein Vesthovde

0

Ingen Omtaler
Velkommen til Byggmester Vesthovde! Med over 30 års erfaring er vi en bedrift med lang erfaring og har mange fornøyde k.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Øystein Vesthovde hjelpe deg med
Velkommen til Byggmester Vesthovde!

Med over 30 års erfaring er vi en bedrift med lang erfaring og har mange fornøyde kunder å vise til.

Trenger du hjelp til å sette opp et nybygg, tilbygg eller rehabilitering av din bolig? Vi er en bedrift med lang erfaring innen bransjen, med mange fornøyde kunder å vise til. Vi kan utføre et stort spekter av jobber innen faget, og stiller som totalleverandør innen nybygg, tilbygg og rehabilitering.

Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger. Bransjen utvikles raskt, og det er svært viktig å være med på utviklingen – noe vi legger stor vekt på. Vi har høy og bred erfaring, og er godt kurset både innen HMS og produktutvikling.

Vi er opptatt av kvalitet og legger stor vekt på kundens behov og ønsker. Vi jobber stadig for at kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris. Optimalisering av funksjoner og gode løsninger skal kjennetegne boliger utviklet av oss, og vi bestreber oss på å ligge i forkant av utvikling og bruk av energibesparende tiltak til boliger.

oysteinvesthovde@gmail.com
928 83 923
Vågsvegen 16, 4353 KLEPP STASJON
Orgnr 969 933 969