Combined Shape Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
Om Øystein Vesthovde

Velkommen til Byggmester Vesthovde!

Med over 30 års erfaring er vi en bedrift med lang erfaring og har mange fornøyde kunder å vise til.

Trenger du hjelp til å sette opp et nybygg, tilbygg eller rehabilitering av din bolig? Vi er en bedrift med lang erfaring innen bransjen, med mange fornøyde kunder å vise til. Vi kan utføre et stort spekter av jobber innen faget, og stiller som totalleverandør innen nybygg, tilbygg og rehabilitering.

Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger. Bransjen utvikles raskt, og det er svært viktig å være med på utviklingen – noe vi legger stor vekt på. Vi har høy og bred erfaring, og er godt kurset både innen HMS og produktutvikling.

Vi er opptatt av kvalitet og legger stor vekt på kundens behov og ønsker. Vi jobber stadig for at kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris. Optimalisering av funksjoner og gode løsninger skal kjennetegne boliger utviklet av oss, og vi bestreber oss på å ligge i forkant av utvikling og bruk av energibesparende tiltak til boliger.

[email protected]
928 83 923
Vågsvegen 16, 4353 KLEPP STASJON
Orgnr 969 933 969

Omtaler
  • Pris
    0
  • Kvalitet
    0
  • Service
    0