Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
Om 3gulv Spesialisten As

OM OSS

Mitt navn er Carlos Pinheiro og jeg er opprinnelig fra Porto, Portugal. Jeg kom til Norge i 2007 og etter å ha jobbet innenfor logistikkbransjen her i Norge har jeg endelig fått muligheten til å fortsette med en familietradisjon innenfor håndverksbransjen. Jeg skal føre denne stolte tradisjonen videre og er nå evig takknemlig for å kunne leve drømmen etter oppstarten av 3GulvSpesialisten som på kort tid har etablert seg godt i bransjen.

En samling av ærlighet, god logistikk og kjærlighet for tregulv er nøkkelen for å gjøre våre kunder fornøyd uansett størrelse/vanskelighetsgrad på hver enkelt oppdrag.

Samtidig vil jeg rette en stor takk til alle våre kunder hittil, samarbeidspartnere, leverandører og ikke minst nær familie og venner som har bidratt til oppstarten og vi gleder oss til å innlemme deg i vår voksende kundeliste.

Vi utfører følgende oppdrag.
- Parkettsliping
- Parkettlegging
- Hvitpigmentert lakkering
- Fornyelse av heltre kjøkkenplater
- Sliping og behandling av heltre trapp
- Spraylakkering av kjøkkenfronet
 

Omtaler
 • Pris
  5.0
 • Kvalitet
  5.0
 • Service
  4.0
 • Sliping av lakkert furu trapp
  Vi har brukt firma for sliping av trapp inne. Litt dårlig kommunikasjon før oppdraget startet, men de kom til avtalt tid og da var det bra kommunikasjon. De gjorde en fantastisk flott jobb, var nøye og lyttet til våre ønsker når lakkering startet. Han kostet opp det værste støvet etter seg, men det blir utrolig mye støv av en slik jobb men det må man nesten regne med. Veldig god pris for godt utført jobb. Anbefales
  • Hanne Moland
  • Torsdag 19. September 2019