Activ Transport & Flyttebyrå AS

4.4 (13 Omtaler)
Omtaler (13 Omtaler)

Pianoflytting

Leverte jobben som forventet og avtalt. Best pris av de seriøse som meldte seg.
-

Transport av lite strømaggregat

Gikk helt supert.
-

Pianoflytting

Vi har ikke noe å utsette på oppdraget. Hyggelige folk også!
-

Flyttebyrå

Hyggelige, effektive og hjelpsomme ! Bruker gjerne igjen ! Snakket dårlig norsk men gikk bra på Engelsk
-
Prisen var konkurransedyktig, og jeg var veldig fornøyd med kvalitet og kundeservice. De var forsiktige, effektive og hyggelige. Kan absolutt anbefales.
-

Flyttehjelp

Activ Flyttebyrå (som ligger i Oslo), hyret inn Apr. Flytting AS som ligger lokalt her i Stavanger. Disse har nå fakturert meg for 7,5 timers arbeid, selv om de faktisk kun brukte 3 t. på jobben (inkl. pause, 08:45-11:30)! Jeg har tatt kontakt med Activ som skaffet dette firmaet, og avventer tilbakemelding. Jeg håper det bare er en "feil", men dette ser ikke bra ut på vedlagte faktura. Jeg kommer ikke til å betale for mer enn de tre timene. En lite hyggelig erfaring, dette! Om nødvendig tar jeg kontakt med familiens advokat.
-
Her er det gjort en feil som selvfølgelig er rettet opp og du har blitt fakturert for korrekt timeforbruk.
Fredag 27. September 2019 - Activ Transport & Flyttebyrå AS
Proff, vennlig og presis hjelp til å flytte pianoet mitt. Det kom frem uten en skramme og ble levert med et smil. Tommel opp :-)
-
Jeg kan ikke få fullrost hjelpen jeg har fått i dag! Så utrolige hyggelige, flinke og hjelpsomme mennesker!
De har virkelig gjort en god jobb!

Jeg kan derfor gi dere de beste referanser!
-

Flytting

Activ var høyest i pris, men ga det beste inntrykket. Jobben ble gjort med stor innsats, og flyttefolkene var fleksible og løsningsorienterte.
-

Dødsbo

De var ikke billigst, men det ga et solid inntrykk som viste seg å stemme. De kom når de skulle og jobben ble ordentlig gjort.
-

Flytting fra Skui i Bærum til Risør

Veldig fornøyd med nedpakking, flyttingen og vask av boligen. Dyrt,men effektive folk. Kan trygt anbefale andre å benytte seg av firmaet.
-

Pianoflytting, Oslo til Skjetten

Flyttebyrået hadde lang erfaring i flytting av piano. Prisen var omtrent den samme som de andre rimeligste tilbudene jeg hadde fått. Jobben ble utført nøyaktig som byrået hadde beskrevet. Jeg er godt fornøyd.
-
Veldig bra oppfølging. Punktlige, raske og flinke.
-
Om oss
Activ Transport & Flyttebyrå AS er en middels stor bedrift i flyttebransjen med 30 års erfaring innen alle typer flytteoppdrag.

Vi utfører oppdrag både på timebasis og etter avtalte faste priser - service og kvalitet til fornuftige priser!Vi utfører flytte- og transportoppdrag over hele Skandinavia og formidler også flytting over resten av verden for både private kunder, offentlige og næringslivskunder. De fleste av våre oppdrag utføres i dag på Østlandet.

Vi har stor og god kompetanse på logistikk, ledelse og gjennomføring av alle typer flytteoppdrag for næringslivet. Kontorflytter gjennomføres etter kundenes ønsker ofte utenom normal arbeidstid, slik at flytteprosessen minst mulig går utover daglig drift for våre næringslivskunder.

Vi ønsker å fremstå som en pålitelig leverandør for våre kunder. Derfor er kvalitet i de tjenestene vi utfører svært viktig for oss.

Våre biler og annet utstyr er nytt, tidsmessig og riktig for å mestre alle typer oppdrag innfor vårt fagfelt. Sammen med dyktige medarbeidere, er dette garantien for at kundene skal være fornøyd med den jobben vi utfører.


Fornøyde kunder er vår beste markedsføring!