Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
Activ Transport & Flyttebyrå AS

Activ Transport & Flyttebyrå AS

4.6
22 omtaler
  • MVA
Omtaler
  • Pris
    4.3
  • Kvalitet
    4.8
  • Service
    4.6
Om Activ Transport & Flyttebyrå AS

Activ Transport & Flyttebyrå AS er en middels stor bedrift i flyttebransjen med 30 års erfaring innen alle typer flytteoppdrag.

Vi utfører oppdrag både på timebasis og etter avtalte faste priser - service og kvalitet til fornuftige priser!Vi utfører flytte- og transportoppdrag over hele Skandinavia og formidler også flytting over resten av verden for både private kunder, offentlige og næringslivskunder. De fleste av våre oppdrag utføres i dag på Østlandet.

Vi har stor og god kompetanse på logistikk, ledelse og gjennomføring av alle typer flytteoppdrag for næringslivet. Kontorflytter gjennomføres etter kundenes ønsker ofte utenom normal arbeidstid, slik at flytteprosessen minst mulig går utover daglig drift for våre næringslivskunder.

Vi ønsker å fremstå som en pålitelig leverandør for våre kunder. Derfor er kvalitet i de tjenestene vi utfører svært viktig for oss.

Våre biler og annet utstyr er nytt, tidsmessig og riktig for å mestre alle typer oppdrag innfor vårt fagfelt. Sammen med dyktige medarbeidere, er dette garantien for at kundene skal være fornøyd med den jobben vi utfører.


Fornøyde kunder er vår beste markedsføring!