Adam-Fasadepuss Ahmed El Bouazzaoui

4.7 (41 Omtaler)
Omtaler (41 Omtaler)

Sette opp tapet (rull) på barnerom

Vi fikk Adam fasadepuss til å sette opp tapet på rom med et svært godt resultat. Kan anbefales!
-

Oppussing

Kommer til å kontakte dette firmaet ved neste anledning
-

Male 1. etg. innvendig (ca 40 kvm.)

Vi er veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort hos oss. Kjøkken og stue ble malt, i tillegg ble noen kjøkkenmoduler demontert og det ble sparklet bak.

Kommunikasjonen var bra hele veien og arbeidet ble gjort grundig og til tiden som var avtalt. I tillegg var det en god pris. Kan absolutt anbefale Adam-Fasadepuss Ahmed El Bouazzaoui.
-
Godt fornøyd med jobben som ble gjort! Bruker gjerne Ahmed igjen. Anbefales!
-
Møtte ikke opp til avtale om befaring. Helt uakseptabelt
-
For det første det er du som har endret på første avtalen. For det andre vi har vært hos dere men mobilen var slått av, vi har ringt flere ganger men vi fikk ikke noe svar. for siste må du nok fjerne denne omtalen før vi skal anmelde dere, for vi har bevist på at vi har vært hos dere.
Torsdag 12. September 2019 - Adam-Fasadepuss Ahmed El Bouazzaoui

Sparkling

Vi ønsker å takke Adam-Fasadepuss og Ahmed El Bouazzaoui for et strålende samarbeid og et supert utført arbeid. Adam-Fasadepuss gjennomførte flere oppdrag i vår leilighet og vi kunne ikke bedt om et bedre resultat.

De startet med å helsparkle 4 rom, samtidig som de malte de ferdigsparklede veggene. Dette ble utført med jevnlig kommunikasjon og vi var meget fornøyd med arbeidet. De er meget serviceorienterte og ønsker virkelig at vi skulle bli fornøyde, da vi ba dem komme tilbake å fikse noen småting. Dette ble gjennomført slik vi ønsket og resultatet ble meget pent. Etter gjennomført arbeid ønsket vi også å pusse pipeløpet og legge fliser på kjøkkenveggen. Vi ønsket igjen å benytte oss av Adams-Fasadepuss siden vi var så fornøyd med forrige oppdrag. Igjen så var de meget pliktoppfyllende med hyggelige medarbeidere som man lett kunne prate med. Resultatet ble utrolig pent og vi sitter igjen med en leilighet vi er storfornøyd med. Prisen er rimelig, kvaliteten er bra og kundeservicen er utmerket.

Vi satt veldig pris på Ahmeds kundeservice og dialogen vi hadde oss imellom. Han var meget pliktoppfyllende, profesjonell og en person man kan stole på.
Dette er virkelig en leverandør vi ønsker å anbefale videre, som vi selv kommer til å benytte oss av igjen.
-
Kan helhjertet anbefale dette firma, som har malt hele vårt hus (med husvask, bytting av råtne trebord, skraping av karmer, to strøk fasademaling mm).
Hyggelige folk og Adam har kommunisert raskt og med anbud på mail - og selvfølgelig inkl mva.
Anbefales!
-

Tapetsering

Raskt levert, godt arbeid, super kommunikasjon
-

Sparkling

Jeg trengte hjelp til å helsparkle vegger. Jobben kom raskt i gang, de var effektive og kommuniserte bra. Når vi sa ifra om småting vi ikke var helt fornøyd med, kom de tilbake og rettet opp i det med en gang.
-

Utvendig vask og maling av enebolig.

Vil takke Adam-Fasadepuss for et godt samarbeid. Vi sitter igjen med et meget solid inntrykk av firmaet. Det har vært en ryddig og ordentlig prosess hele veien fra første befaring til ferdigstilt oppdrag - alt i henhold til inngått skriftlig kontrakt.

Håndverkerne har vært veldig hyggelige og lette å kommunisere med. De har alltid møtt opp presist til avtalt tid, og arbeider raskt og effektivt gjennom hele dagen.

Vi er veldig fornøyde med sluttresultatet. Malearbeidet er utført med gjennomgående god kvalitet med bruk av kvalitetsprodukter. De har vært nøye med maskering og tildekking for å unngå søl/klin, samt ryddet opp etter seg da de var ferdige.

Basert på vår opplevelse og erfaring, så kan vi anbefale Adam-Fasadepuss for oppdrag som dette.
-

Male, helsparke og fjerne tapet

Vi valgte Adam-Fasadepuss grunnet pris og gode omtaler, til å helsparkle stue, male leiligheten, fjerne og sette på ny tapet etc. Det angrer vi ikke på. Gutta arbeidet raskt og kommuniserte bra. Når vi pirket på småting vi ikke var 100% fornøyd med, rettet de opp i dette med den største selvfølge.
-

Flislegging av kjøkken

Flislegging av kjøkken. Meget godt utført fagarbeid og meget bra kundeservice. Dette firmaet kan anbefales!
-

Sparkling av vegger og tak

Arbeidet ble gjennomført raskt og til avtalt tid/pris. Inntrykk av jobben er at den er godt utført og jeg er fornøyd med samarbeidet. Jeg anbefaler firmaet.
-

Maling av kjøkkeninnredning

God service, hyggelig og godt humør!
-

Totalrenovering av hus

Vi kjøpte et hus hvor alt måtte pusses opp.
Fjerning og bygging av 2 bad, renovering av Kjøkken, stua og 3 soverom samt med utskifting av vinduer og maling av huset.
Adam fasadepuss, kom på befaring. Jeg synes at å velge entreprenør var en av de vanskeligste delene av prosjektet, men på befaring stilte de mange spørsmål og til slutt fikk jeg en fast pris og en fast sluttdato. De holdt tidsplanen, har jobbet veldig effektivt og huset var ferdig oppusset etter 12 uker.


Ahmed er en meget pliktoppfyllende prosjektleder og veldig hyggelig. Vi er meget fornøyde med arbeidsprossesen og reslutatet, og kommer til å bruke dem på nytt senere. Vi anbefaler dem på det varmeste. De viste fleksibilitet, profesjonalitet, og aller viktigst: de er pålitelige.
-

Skillevegg eller lettvegg med skyvedør

Anbefalt på det sterkeste, proff, jobber raskt og får ting til.
-

Pusse isoporbelagt grunnmur

Meget fornøyd med Adam Fasadepuss, innledning med befaring, pristilbud og generell kommunikasjon var meget god, punktlig, ryddig og veldig ok å forholde seg til. Arbeidet ble gjennomført raskt og til avtalt tid/pris. Inntrykk av jobben er at den er meget godt utført, ergo er min opplevelse av dette samarbeidet totalt sett meget godt. Jeg har derfor ingen problemer med å anbefale firmaet.
-
Maling av 2 soverom og gang inkludert reparasjon av flere hull i gipsveggen og noe ekstraarbeid som for eksempel fjerning av størknet beis på betonggulvet i boden ble utført til min fulle tilfredstillelse, raskt og i henhold til avtale. Kommunikasjonen var også god. Jeg anbefaler Adam-fasadepuss på det varmeste.
-

Rens og grunning av mur

Vasket og malte murvegg i Borettslaget Kjølberggata 25. Jobben ble utført bra og effektivt. Ingen problemer, men kommunikasjonen kunne vært bedre. Spør gjerne disse igjen.
-
Sparkling og maling av flere rom.
Veldig fornøyd med jobben som ble utført. God kommunikasjon, pris og kvalitet. Arbeidet ble utført uten forsinkelser og raskere enn estimert. De reagerte raskt på oppdraget, gjorde det grundig og etter våre ønsker. Håndtverkerne fra Adam-Fasadepuss viste både profesjonalitet, effektivitet og troverdighet. De malte og sparklet alle rom i leiligheten og la parkett. Vi var svært fornøyd med resultatet. Vi brukte dem også til andre jobber. De byttet gulv-og dørlister, innkasset rør og satte sammen kjøkkenet. Vi vil definitivt anbefale Adam-Fasadepuss på det sterkeste og kommer selv til å bruke de igjen.
-

Helsparkling og maling av trappegang og stue

Jobben gjaldt helsparkling av vegger og maling av vegger og tak i stue og trappegang, male trapp, samt fjerne og legge ny parkett og liste. Utvidet oppdraget med å fjerne og legge ny puss på utvendig isolasjon ("grunnmur").
Sluttresultatet har blitt utmerket. Sparkling og puss ble utført effektivt og med meget pent resultat. Maling ble også fint, men krevde en del oppfølging for å sikre ønsket finish. Bl.a endte vi selv opp med å ta av lysbrytere og stikk-kontakter fra veggene, og at finish på trapp / bruk av avtalt type maling måtte to steder rettes, og mindre detaljer som måtte påpekes. Når det er sagt ble dette ordnet, og serviceinnstillingen har vært høy. Noe trekk på kundeservice er pga kommunikasjon: dag 2 dukket ingen opp som forventet. Da daglig leder var på ferie kom vi ikke i kontakt med firmaet og dette skapte unødig usikkerhet. Anbefales like fullt, og benytter gjerne Adam fasadepuss igjen.

Omtaler gitt før 9. Januar 2018 er utført på tidligere firma Adam Fasadepuss AS, org. nr 999597742
-

Maling vegger og tak, listverk, og div. småjobber

Anbefaler firmaet veldig, de var ryddig i kommunikasjonen, kom alltid til avtalt tid, og var generelt veldig hyggelige folk. De gjorde til og med noe ekstra arbeid som dukket opp underveis uten å ta ekstra betalt. Prisen var sammenlignbar med andre firma jeg fikk tilbud fra.

Omtaler gitt før 9. Januar 2018 er utført på tidligere firma Adam Fasadepuss AS, org. nr 999597742
-

Reparere og tapetsere en vegg

Vi ble kontaktet av Adam Fasadepuss samme dag som anbudet ble lagt ut. Dagen etter var de på befaring, og vi fikk pristilbud samme dag. Dagen etter at vi aksepterte tilbudet (som var det beste av alle tilbudene vi fikk), var de i gang med arbeidet kl 08.00. Det som skulle gjøres var å sette opp tynne gipsplater, sparkle, pusse, grunne, sparkle og pusse igjen, og tapetsere en lang vegg (På denne sitter det en varmepumpe og fem stk strømuttak..). Til slutt sette på lister. Arbeidet ble gjort effektivt, raskt og med et bra resultat. De skaffet det som trengtes av materialer, og tok med alt av søppel da de reiste. Da jobben var gjort, ble vi kontaktet for å høre om vi var fornøyde med jobben, og det er vi. Kommunikasjonen var hele tiden lett og behagelig, de lyttet oppriktig til våre ønsker, og svarte raskt på alt vi lurte på både på telefon og e-post. Veggen er fin, og vi kommer til å kontakte Adam Fasadepuss hvis vi trenger hjelp igjen.

Omtaler gitt før 9. Januar 2018 er utført på tidligere firma Adam Fasadepuss AS, org. nr 999597742
-

Flislegge 43 kvm. garasje

Endelig resultat ble bra, men jeg måtte følge dem opp nøye og påpeke innlysende feil. De brukte mitt verktøy og redskaper uten å spørre om lov. Jeg ble stadig vekk skuffet da jeg fant verktøy de hadde slitt ut eller skitnet til, uten å spørre om lov til å låne det.

Disse kan du bruke om du gjemmer alt verktøy, støvstugere, vaskeutstyr ol. Samt at du følger de opp tett. De er grei å prate med, så det endelige resultatet ble likevel bra.

Omtaler gitt før 9. Januar 2018 er utført på tidligere firma Adam Fasadepuss AS, org. nr 999597742
-
Vi glad at vi har ikke brukt badet...ellers du har fått oss til å pusse det opp :)
Tirsdag 06. Desember 2016 - Adam-Fasadepuss Ahmed El Bouazzaoui

Skifte vask og toalett

Slipt og oljelakkert stue- og ganggulv; raskt og pent gjort
Malt stuetak og -vegger/lister + vinduskarm, raskt og pent. Malt tak, dør, dørkarm og soilrør i badet, raskt og pent. Flislagt badegulvet, fint arbeid. Montert vaskeservant med tilhørende skuffer under, samt speilskap over vask.

Det var opprinnelig avtalt at bedriften også skulle foreta tilkobling av vannkran, varmt-/kaldtvannsrør og avløpsrør. Men da de ikke hadde ikke rørlegger i sitt team, kunne ikke dette la seg gjøre. Jeg hyrte selv inn rørlegger til dette arbeidet.

En liten hake ved en totalt sett god jobb, var feil montering av vindushasper (måtte tas igjen to ganger), samt maling uten forutgående sparkling av vinduskarm i stue. Dessuten ble dørkarmen utelatt ved maling av dør i bad. Men alt ble fikset, etter at det ble påpekt, uten noe problem.

Håndverkerne var vennlige, effektive og hjelpsomme. Alt arbeidet ble utført i tråd med avtalt tidsplan, med unntak av noen ekstra timer til oppretting av feil/mangel som påpekt ovenfor.

Omtaler gitt før 9. Januar 2018 er utført på tidligere firma Adam Fasadepuss AS, org. nr 999597742
-

Rive bad

Adam fasadepuss gjorde en veldig bra jobb, raskt og ryddig. Ahmed kommuniserte bra, var punktlig og utførte jobb etter ønske. Jeg anbefaler Adam Fasadepuss.

Omtaler gitt før 9. Januar 2018 er utført på tidligere firma Adam Fasadepuss AS, org. nr 999597742
-

Pussing av murvegger + sparkling av skjøter i tak

Ahmed ved Adam Fasadepuss AS har vært samarbeidsvillige og svært behagelige å jobbe med. De har utført arbeidet raskt, rettet opp eventuelle feil uten å nøle, og resultatet har blitt veldig fint! De er også konkurransedyktige på pris.

Adam Fasadepuss AS kan abefales på det sterkeste! Jeg kommer til å bruke dem igjen.

Omtaler gitt før 9. Januar 2018 er utført på tidligere firma Adam Fasadepuss AS, org. nr 999597742
-

Fiberpussing av liten murhytte

Vi har brukt Adams Fasadepuss AS til å pusse og lage ny fasade av murhytte. Vi fikk rask tilbakemelding og god oppfølging. Jobben ble utført til avtalt pris og ferdigstilt til rett tid. Effektive og flinke. Flott utført arbeid! Henrik (Hallangen)

Omtaler gitt før 9. Januar 2018 er utført på tidligere firma Adam Fasadepuss AS, org. nr 999597742
-

Maling av stakittgjerde

Vi er veldig fornøyd med Adam Fasadepuss As. Fra befaringen via pristilbudet og til gjennomføringen av arbeidet var alt veldig bra. Og resultatet er strålende, 94 meter hvitmalt stakittgjerde! Vi kan trygt anbefale dette firmaet og deres malere!

Omtaler gitt før 9. Januar 2018 er utført på tidligere firma Adam Fasadepuss AS, org. nr 999597742
-

Flytte et lekehus 500 meter

Vi brukte Adam fasadepuss til å vaske tak og vegger på stor enebolig og garasje, og male huset i ny farge.
Jobben viste seg å være noe større enn avdekket på befaring. Men Adam Fasadepuss utførte jobben meget tilfredsstillende, og til avtalt pris. Malerne var nøyaktige og gjorde en god jobb, og alle våre kommentarer ble tatt til følge fortløpende.
Vi kan anbefale Adam Fasadepuss på det varmeste.

Omtaler gitt før 9. Januar 2018 er utført på tidligere firma Adam Fasadepuss AS, org. nr 999597742
-

Pusse opp soverom, ca 14 kvadratmeter

Arbeidet ble greit gjennomført med bra resultat.

Omtaler gitt før 9. Januar 2018 er utført på tidligere firma Adam Fasadepuss AS, org. nr 999597742
-

Innvendig og utvendig puss av vegger.

Opprinnelig behov var puss av garasje samt innvendig puss av to vegger og pipe. Fant fort ut at Ahmed og Adam Fasadepuss var en fryd å ha i arbeid så det ballet på seg med flere oppgaver i vårt murhus, bla flislegging av utetrapp og kjøkkengulv. Vi er meget fornøyd med resultatet på alle mulige måter.
-Kommunikasjon og informasjon før og under arbeidet var upåklagelig.
-Kvaliteten på arbeidet og matrialene som ble brukt var utmerket.
-Ahmed ga realistiske og korrekte estimater for ferdigstilling.
-Ryddig og pent når de var ferdig.
-Prisen var meget konkurransedyktig.

Jeg synes selv at det å velge håndverker kan være den vanskeligste biten av et prosjekt. Det å finne noen som forstår hva du ønsker og på hvilken måte, og kan forvalte de pengene du legger i prosjektet er en tillitssak. Man trenger noen som ser realistiske løsninger på utfordringer innenfor den økonomiske grensen man har satt. Jeg vil gi Ahmed og Adam Fasadepuss mine beste skussmål i så måte. Aldri har jeg hatt prosjekter som har gått så på skinner som dette.

Omtaler gitt før 9. Januar 2018 er utført på tidligere firma Adam Fasadepuss AS, org. nr 999597742
-

Sparkling og maling av flere rom

Veldig fornøyd med jobben som ble utført. God kommunikasjon, pris og kvalitet. Arbeidet ble utført uten forsinkelser og raskere enn estimert. De reagerte raskt på oppdraget, gjorde det grundig og etter våre ønsker. Håndverkerne fra Adam-Fasadepuss viste både profesjonalitet, effektivitet og troverdighet. De kom å male og sparkle alle romene i leiligheten og la parkett hos meg. Vi var svært fornøyde fra effekten. Vi brukte dem også til andre jobber. De byttet gulv- og dørlister, innkasset rør og satte sammen kjøkkenet. Vi definitivt anbefaler Adam-Fasadepuss på det sterkeste og kommer selv til å bruke de igjen.

Omtaler gitt før 9. Januar 2018 er utført på tidligere firma Adam Fasadepuss AS, org. nr 999597742
-

Rive ut av en 80 m2 leilighet

For å legge grunnlaget i denne anmeldelsen, vil jeg si at min kompetanse og utdannelse er byggeleder ved NTNU på Gjøvik. Jeg har tatt byggtekniske fag, samt prosjektledelse og kvalitetsledelse. Dette er faget mitt.

Det startet med at jeg hadde planer om å rive ut av leiligheten min på Grefsen, for så å gjøre mesteparten av snekringen selv (Noe jeg har gjort før og har erfaring med). Adam Fasadepuss AS kom inn med tre gode salgsargument; kompetanse, erfaring og pris. Jeg fikk tillit til Ahmed (prosjektlederen) med en gang og den magefølelsen viste seg å være korrekt gjennom hele prosjektet. Han kan virke litt for avslappet til tider, men skinnet bedrar. Han står på!

Etter at jobben med riving var gjort, fikk jeg en del oppdrag gjennom min private jobb, så jeg innså at jeg aldri ville ha tid til å pusse opp leiligheten selv. Derfor gikk jeg inn i en avtale med Adam Fasadepuss AS om å total renovere hele leiligheten. De skulle stå for følgende arbeid: Bygge opp nye vegger, lekte tak med beslag, bygge opp bad med osb og litex plater, støpe gulv, skru gips på veggene og i taket, sparkle, male, legge gulv, liste, sette inn dører og montere kjøkkenet.

Anmeldelse av jobben:
Jeg anbefaler Adam Fasadepuss AS på det sterkeste. De lytter, er tillitsfulle, ekstremt effektive (gjorde hele leiligheten ferdig på 4 uker), nøye, arbeidsomme, tok alltid telefonen, hyggelige og veldig gode snekkere/malere.

Male/sparkle resultatet er noe av det aller beste jeg har sett. Ikke en sprekk eller ujevnhet å se.
Veggene var i vater og riktig i forhold til romforhold (Tro meg, det er ikke alle som vatrer opp riktig). Ingen hakk i parkett, og strøkent listearbeid.

Hvis du sliter med å velge håndverker, så trenger du ikke tenke så mye mer. De gutta her ordnet jobben med fantastisk kvalitet og til en god pris.

Omtaler gitt før 9. Januar 2018 er utført på tidligere firma Adam Fasadepuss AS, org. nr 999597742
-
Tusen Takk Tore for tilbakemelding .
Mandag 22. Februar 2016 - Adam-Fasadepuss Ahmed El Bouazzaoui

Panel av gavlvegg

Bra jobb (puss av mur i kjeller), sto på, kom som avtalt. pent arbeid, ryddet opp og grei pris. Kan anbefales.

Omtaler gitt før 9. Januar 2018 er utført på tidligere firma Adam Fasadepuss AS, org. nr 999597742
-
Greie folk, kom som avtalt. Ble enig om hva som skulle gjøres og hvordan; noe var nytt og uvant men tok det greit. Sto på og jobbet raskt. Språket gikk greit.

Omtaler gitt før 9. Januar 2018 er utført på tidligere firma Adam Fasadepuss AS, org. nr 999597742
-

Reparere/restaurere mur

Perfekt utført arbeid! Kom raskt på befaring, punktlig og profesjonell. Vi vil uten tvil bruke dem igjen og gir våre beste anbefalinger!

Omtaler gitt før 9. Januar 2018 er utført på tidligere firma Adam Fasadepuss AS, org. nr 999597742
-

Rehabilitering av vegger og gulv i kjellerboder

Kom til avtalt tid- arbeidet raskt utført med bra resultat. Anbefales gjerne til andre kunder.

Omtaler gitt før 9. Januar 2018 er utført på tidligere firma Adam Fasadepuss AS, org. nr 999597742
-

Pusse yttermur

Perfekt utført arbeid, utrolig flinke og service innstilte. De kom raskt på befaring, ga et godt tilbud.

Meget fornøyd med resultatene og kan trygt
anbefaler Adam fasadepuss AS!

Vi kommer alltid til å bruke de i fremtiden.

Omtaler gitt før 9. Januar 2018 er utført på tidligere firma Adam Fasadepuss AS, org. nr 999597742
-

Reparere puss på garasjevegg

Meget bra resultat. Rask og behagelig å samarbeide med. Jeg anbefaler ham gjerne.

Omtaler gitt før 9. Januar 2018 er utført på tidligere firma Adam Fasadepuss AS, org. nr 999597742
-
Bra gjennomført arbeide, kom som avtalt og ferdig som avtalt. Ikke noen problemer underveis!

Omtaler gitt før 9. Januar 2018 er utført på tidligere firma Adam Fasadepuss AS, org. nr 999597742
-
Om oss
Vi er et byggfirma som jobber hardt for å tilby våre kunder det beste utvalget av tjenester til en rimelig pris. Vi har mange års erfaring fra bransjen, og vi bruker vår kompetanse til å kombinere høy kvalitet med effektiv gjennomføring. Vårt gode rykte kommer av at alle våre kunder er fornøyde med arbeidet og den servicen vi leverer. Det er ingenting som er så viktig for oss som et godt resultat og fornøyde kunder.