Aik Vvs AS

4.9 (15 Omtaler)
Omtaler (15 Omtaler)
AikVvs AS installerte i februar vannmåler og skiftet kjøkken- og servantbatteri på en bra og effektiv måte til avtalt tid og pris. Hyggelig og ryddig rørlegger som kan anbefales.
-
Tusen takk for hyggelig kommentar
Onsdag 20. Mars 2019 - Aik Vvs AS

Bytte blandebatteri dusj/badekar

Hyggelig rørlegger, rimeligste tilbudet av alle tilbud jeg fikk , kreativ på løsninger og dyktig fagmessig. Likte spesielt godt at jeg fikk en fastpris.
Anbefales på det varmeste!
-
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding
Tirsdag 05. Mars 2019 - Aik Vvs AS

Montere vannmåler

Brukte Kanu til å montere vannmåler. Han ga en god pris og utførte jobben på en utmerket måte til avtalt tid. Ga gode forklaringer på det jeg lurte på. Høflig og imøtekommende kar som jeg gjerne bruker flere ganger!
-
Takk for hyggelig kommentar
Fredag 01. Februar 2019 - Aik Vvs AS

Vannmåler

God service, møter til avtale. Faglig flink
-
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Fredag 01. Februar 2019 - Aik Vvs AS

Installere dusj på vaskerom

Oppdraget var å sette inn en dusj i et vaskerom, og vi antok at vi måtte bruke snekker i tillegg til rørlegger, da vi også skulle legge på våtromspanel. Kanu i Aik gjorde hele jobben til vår fulle tilfredshet. Han beregnet fem dager på hele jobben, og holdt tidsfristen. Jobben ble gjort ordentlig, grundig og pent. I tillegg satte han opp to nye skap for oss - dette var ikke med i det opprinnelige oppdraget. Prisen ble ikke endret av den grunn. Vi er veldig godt fornøyd med resultatet - et rom forvandlet fra et kjedelig vaskerom til et innbydende dusjrom.

Kanu hadde også en svært god elektrikerkontakt. Vi var svært godt fornøyd også med denne.

Kanu er svært behagelig å samarbeide med, er alltid hyggelig, blid og forekommende, og er trivelig å prate med. Han er ikke minst svært flink i jobben sin og tar utfordringer på strak arm. Vi kommer til å benytte oss av hans tjenester ved senere behov, og anbefaler ham gjerne til andre.
-
Tusen takk for hyggelig engasjement.
Torsdag 24. Januar 2019 - Aik Vvs AS

Bytte Gulvstående toalett - (Helsfyr/Oslo)

ganske fornøyd, men litt dyrt.
-

Bytte av kjøkkenbatteri og stoppekran under vask

Bra och seriös firma. Kanu bytte kran i vårt kök och installerade stoppkranar under vasken. Det blev väldigt bra. Han åtgärdade också gamla felaktiga rördragningar vilket han inte tog något extra för.
-
Tusen takk for hyggelig kommentar.
Fredag 11. Januar 2019 - Aik Vvs AS

Vannmåler

Byttet varmtvanns bereder og installerte vannmåler. Hold avtaler og foreslo gode løsninger som var godt forklart. Kan absolutt anbefales. Flott service.
-
Tusen takk for oppdraget
Torsdag 24. Januar 2019 - Aik Vvs AS

Vannmåler

Rørlegger Kanu ga en veldig bra pris, kom veldig kjapt på befaring og utførte jobben innen en uke. Utrolig hyggelig kar som kan anbefales.
-

Å bytte ut vannradiatoren med en ny med 2m lengde

Han er en grei kar.
-

Skifte toalett

Rørleggermester Kanu kom til avtalt tid (litt før, til og med) og gjorde en strålende jobb. Hyggelig kar, rask og effektiv, og ga god informasjon om prosessen. Jeg anbefaler han uten tvil videre, og kommer til å bruke han igjen for videre oppgradering av badet vårt.
-

Stoppe vann som renner

Raskt og effektivt til en god pris markedsmessig.
Kan anbefales videre!
-

Oppvaskmaskin

Rørleggeren kom til avtalt tid og var ferdig som han på forhånd hadde antatt.
En service innstilt og hyggelig kar som utførte jobben ryddig og tydeligvis fagmessig ordentlig.
Det ble også utført ekstra rørlegger arbeid utenom anbudet, som jeg ba om uten at han tok betalt for dette.
Jeg er meget godt fornøyd og kan anbefale rørleggermester Alhaji I.Kanu til andre.
-

Rørlegger

Kom til avtalt tid, tok betalt som avtalt selv om han gjorde ekstraarbeid som han ikke hadde planlagt på forhånd. Effektivt og solid jobb, og ikke minst hyggelig.

Anbefales!
-

Installere oppvaskmaskin

Gjorde jobben raskt, smidig og effektivt til avtalt pris!
-
Om oss
AIK VVS AS er godkjent rørleggermesterbedrift som inneha bred erfaring innenfor VVS bransjen. Firmaet er lokalisert på Kjeller i Akershus og verdsetter alt fra små til mellomstore oppdrag for både privat og bedriftsmarkedet hovedsakelig innen Oslo og Akershus.
Firmaet utfører alt av VVS installasjoner spesielt sanitær og varmeinstallasjoner i enebolig, leilighetsbygg, skolebygg, sykehusbygg, kontorbygg og annen forretnings og industribygg. Vi tilbyr rask hjelp med vannlekkasjer og i tillegg til arbeid med utvendig og innvendig vann og avløp, baderom, vaskerom, kjøkken osv. Er også gode med varmeanlegg; alt fra radiator, vannbåren gulvvarme, tekniske anlegg med særlig energieffektive løsninger for romoppvarming. Kan bidra med prosjektering av sanitær og varmeanlegg, og utfører kontroll av våtrom.

Grunnet unik kompetanse (rørleggermesterbrev og KEM fagskoleingeniør) kan du som kunde være trygg for å bruke og engasjerer med Aik Vvs As.
Kontinuerlig oppdatering gjør at vi kan tilby de beste løsningene for det konkrete oppdraget.
Ikke nøl med å bruke rørleggermesteren med hjertet for faget:
Epost: kanusin@aikvvs.no Tlf: 90 22 50 47