Aktiv Bygg Oslo AS

4.8 (3 Omtaler)
Omtaler (3 Omtaler)

Maler arbaid

Har sparklet leiligheten. Er kjempe fornøyd med jobben aktiv bygg Oslo AS har gjort for meg. Er en person som er veldig nøye og veldig vanskelig å gjøre fornøyd. Det er bra å vite at det finnes så dyktige firmaer der ute. Kjempe fornøyd. Takk aktiv bygg. Hilsen Trine.
-

Maling og sparkling av vegger i leilighet

Vi engasjerte Aktiv Bygg til å sparkle og male vegger og tak i leiligheten vår. I tillegg bygget vi nytt walk-in closet hvor det ble lagt gulv og revet ned en vegg.
Jobben ble gjort på en grundig måte og holder høy kvalitet. Vi hadde også god dialog med håndverkerne underveis i prosessen og fikk anbefalinger til ulike løsninger.
Vi er veldig fornøyd med resultatet og kan varmt anbefale Aktiv Bygg Oslo AS!
-
Vi skulle ha malt garasjedørene hvite, satt på en bildetapet på et soverom og reparert betongen mellom noen heller i en utetrapp.
Det var først en liten misforståelse mellom eier av bedriften og den som jobbet for ham, men da jeg sa i fra om det, kom bedrifteier Besnik og ordnet opp. Det var også han som gjorde resten av jobben. Vi er spesielt fornøyde med tapetseringen, han var svært nøyaktig og rask. og både sparklet, pusset i tillegg til å male der hvor bilde- tapeten stoppet Malearbeidet ute tok lengere tid pga regn, men han gjorde også mer enn avtalt til samme pris. Vi er veldig fornøyde.
-
Tusen takk Siri vi gjøre beste får kunde våres det må vare fornøyd med oss. mvh Besnik
Onsdag 15. November 2017 - Aktiv Bygg Oslo AS
Om oss