Combined Shape Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
Om Alfa Malerfirma
Du får alt fra forslag til farger og materialvalg til ferdig utført jobb hos oss! Du kan være trygg på at du treffer kvalifisert person som kan hjelpe dere i alle ledd hos oss. Alfa Malerfirma har helt siden starten lagt vekt på å levere topp kvalitet til konkurransedyktig pris og resultat. Som ditt lokale Malerfirma nyter bedriften stor tillit i markedet blant våre kunder, og rettleder dere til ett godt faglig resultat. Alfa Malerfirma utfører alt av innvendig og utvendig malerarbeid i Vest-Agder og omegn. Vi har malerfaglig kompetanse og praksis innen alle deler av malerfaget. Vi utfører arbeid både på nybygg og ved rehabilitering. Vi har stor tro på god kommunikasjon mellom kunde og oss igjennom hele prosjektet! Vi er fleksible på alle jobber innen overflateteknikk, og kan bistå fra A til Å. Vi har en solid fagkompetanse, og har rask responstid og utførsel uten at det går på bekostning av kvaliteten. Vår fleksibilitet og lange erfaring har gjort oss kapable til å ta på oss de mest utfordrende oppdrag. Vi utfører følgene jobber! Husvask, Sparkling, Tapetsering. Fjerne tapet, Sprøytemaling. Utvendig maling. Sprøyte og sparkling. Male trapp/trekkverk innvendig. Malearbeid/Fasadevask/Høytrykksspyling. Maling av mur fasade og tre fasader.
Omtaler
 • Pris
  4.0
 • Kvalitet
  5.0
 • Service
  5.0
 • Malearbeid gipsvegger
  Kom på befaring på kort varsel og ga et skriftlig tilbud på fastpris og med tidsangivelse på når jobben skulle være gjort. Den gjaldt maling av 2 rom + en trapp. Jobben ble utført grundig og pent. Vi er veldig godt fornøyd med arbeidet og resultatet. Pålitelige og hyggelige folk.
  • Astri Arnesen
  • Tirsdag 13. April 2021