Alltid24 Sikkerhet AS

0

Ingen Omtaler
Alltid24 er en sikkerhets leverandør, Vi sikrer bygninger og gjenstander og verner liv og verdier. Våre innovative løsni.. Vis mer
Dette kan Alltid24 Sikkerhet AS hjelpe deg med
Alltid24 er en sikkerhets leverandør, Vi sikrer bygninger og gjenstander og verner liv og verdier. Våre innovative løsninger er utviklet i samarbeid med våre håndplukkede sertifiserte leverandører, og er grundig testet på funksjonalitet og driftssikkerhet.

Forretningsidéen til Alltid24 er å tilby kundene komplette sikkerhets løsninger og rådgivning med de mest nødvendige tjenester. Vi ønsker å være det naturlige valget for kunder som ønsker alle sine sikkerhetsløsninger fra en og samme leverandør.

Alltid24 leverer skreddersydde løsninger og servicetjenester. Dette gjør vi ukomplisert og effektivt. I kombinasjon med våre unike driftsavtaler vil våre kunder alltid kunne være sikeret med høy kvalitet og service.

Gjennom et bredt forhandlernett med høyt kunnskapsnivå skal vi gi våre kunder kostnadseffektive tjenester, produkter og løsninger som gir en enklere hverdag. Våre medarbeidere har lang erfaring med salg av løsninger ti private og bedriftsmarkedet.

Alltid24 er en en sikkerhets aktør som tar kundenes behov på alvor – også etter at avtalene er inngått.