Anlegg og Male Expert Singh Marcelo

4.3

4.3

16 Omtaler
-Harmoni og eleganse, Belegningsstein Lettstelt og flott Belegningsstein smykker oppkjørselen og gir et elegant og .. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Anlegg og Male Expert Singh Marcelo hjelpe deg med
-Harmoni og eleganse, Belegningsstein
Lettstelt og flott
Belegningsstein smykker oppkjørselen og gir et elegant og harmonisk inntrykk. Med et godt fargeutvalg kan belegningsstein tilpasses alle omgivelser. Sten i fargemix benytter seg av naturens egne farger og skaper en atmosfære av harmoni og eleganse. Sl Stenlegging leverer utelukkende produkter av høy kvalitet og sørger for et utemiljø du kan være stolt av.
Kjært barn har mange navn
Belegningsstein kommer i hovedsak i to forskjellige utseender med tromlet og utromlet stein. En tromlet stein har gått gjennom en prosess hvor kantene og flater slites slik at det får et klassisk utseende med ru overflate. De ulike stenleverandørene leverer begge typer, men med forskjellige navn. Tromlet stein fra Aaltvedt kalles Rådhus, mens den fra Asak kalles Herregård og Holmegaard fra BMC. Belegningsstein som ikke er tromlet heter Kongsgård fra Aaltvedt, Carmona fra BMC og Borgstein fra Asak. De vanligste fargekombinasjonene er gråmix og rødmix som du ser eksempler på i bildene på siden.

Utromlet belegningsstein
Fordeler med belegningsstein
Belegningsstein sine egenskaper kjennetegnes ved styrke og fleksibilitet i kombinasjon med et flott utseende. Velger du belegningsstein er du sikret en stein som er godt sikret mot et hardt norsk klima og som vil vare i mange år framover. Ikke minst er det vedlikeholdsvennlig. Etter å ha lagt stein i hagen er det bare å pensjonere gressklipperen, det eneste du trenger er en rask spyling med hageslangen for å få en velstelt hage.
Bruksområder
Hvor du kan bruke steinen er det kun fantasien som setter grenser for. Enten du skal bruke det som gulv til en terrasse, i oppkjørselen eller i hagen er dette noe som vil gi deg et vedlikeholdsvennlig hagestell i mange år fremover. Sørg for en kraftig oppgradering av ditt utemiljø og hage og ta kontakt oss for hjelp i dag.GRANITT.

lang erfaring med granitt til utemiljøet. Vi har lagt alle typer granitt produkter, alt fra en rekke private anlegg til større skole- og boligprosjekter.
Det finnes et stort varespekter av granittprodukter til hagen og gårdsplassen. Med dette er det viktig å velge de produktene som er best egnet til de ulike bruksområdene. Slik som med belegningsstein krever granitt god kunnskap knyttet til dimensjonering og produktvalg. Granitt er godt egnet til gårdsplassen, men da kreves det granittprodukter og en oppbygging av grunnarbeid som tåler belastningen fra kjøretøy.
Granitt kommer i flere farger deriblant sort, gul og rød, men den mest brukte fargen er lys grå. Granitt gir et eksklusivt uttrykk til uterommet og passer godt inn i den norske naturen.


GRANITT MUR CHINA GREY 20X20

Granitt Støttemur-blokker fra Kina leveres i to varianter. G383 er grå med sorte prikker. G383-R er noe mørkere grå med røde prikker. Begge varianter holder høy kvalitet og gir en vakker natursteinsmur. Endestein leveres kun i variant G383. Blokkene selges per løpemeter og kan variere i lengder fra ca.80-ca.150cm.
20x20 Granittmur anbefales normalt opp til høyde= 1 meter
20x20 Granittmur, anbefales normalt brukt på støttemurer opp til 1 meters høyde. Hvor høy mur du faktisk kan bygge avhenger av stedlige forhold samt hvordan støttemuren monteres og sikres.
Blokkene er skåret i topp og bunn, endene er delvis skåret/hugget. Front/bakside er naturlig splittet med 1. vis-side.
Dette gir deg en natursteinsmur som er enkel å montere og en tett flott støttemur. Granitten blir kjøpt direkte fra flere steinbrudd nord i Kina. Det vil derfor kunne være fargeforskjeller mellom steinbrudd og ulike produksjoner.
Våre granitt-blokker har har høy kvalitet, jevne dimensjoner og er relativt enkle å montere. Dog skal du være klar over at dette ikke er legoklosser så tilpasning av blokkene må påregnes.
For Granitt og Larvikitt støttemur-blokker som er naturlig splittet, er det ingen krav til standard bredde eller lengde. Her er det jevn høyde på steinen som er omfattet av NS-EN 771-6.
Blokkene har 1. vis-flate og en bakside og dermed ikke beregnet til å benytte på en tosidig støttemur.
Granitt og Larvikitt blokker: Avvik høyde +-15mm er innenfor norsk standard NS-EN 771-6. På lengde og bredde er det ingen spesielle krav.
Ved etterbestilling/supplering av varer så vil du trolig motta en annen produksjon enn den som ble levert på hoved-bestillingen. Her kan det være større eller mindre avvik i farge og dimensjon.HUSMALING UTE.

Steg 1: Forarbeid
Vask med JOTUN KRAFTVASK. Underlaget skal være rent, fast, og tørt. Dersom noen av husets vegger fremstår med en blank og hard overflate må du forsikre deg om at du gjør grundig forarbeid. I mange tilfeller matter UV-lys fra sola ned eldre maling på solvegger, men pass på at blanke, harde flater nedmattes mekanisk eller med JOTUN KRAFTVASK. Tar du for lett på denne oppgaven kan dårlig vedheft bli resultatet. Stedvis løs maling skrapes. Sliter du med mye svertesopp må du bruke JOTUN SOPP OG ALGEDREPER og male med Jotuns beste produkter mot overflatebegroing. Fuktinnholdet i treverket skal være under 18 % før det males.
Rengjør
Blanke, harde flater nedmattes mekanisk eller med JOTUN KRAFTVASK
Steg 2: Grunning
Tidligere malt kledning skal normalt ikke grunnes. Unntaket er dersom det er avflassing ned til bart treverk eller dersom løstsittende maling er skrapet ned til bart treverk. I disse tilfellene flekkgrunner du treverket med VISIR OLJEGRUNNING PIGMENTERT. Husk at grunningen skal trekke inn i underlaget.
Bart treverk flekkgrunnes med VISIR OLJEGRUNNING PIGMENTERT
Grunningen skal trekke inn i treverket
Steg 3: Toppstrøk
To strøk gir riktig farge og glans i tillegg til at vedlikeholdsintervallet blir lengst mulig.FASADEVASK.
Rengjøring kan gjøre underverker for bygg, enten det er fasadevask og takvask på private hus eller industribygg. En effektiv runde med høytrykkspyler gjør at bygget fremstår mer innbydende, og er vel verdt investeringen.
Klimaendringene øker behovet for utvendig rengjøring.
Klimaendringene har ført til økt nedbør og fuktigere vær. Dette kan by på utfordringer dersom man ikke er flink med utvendig rengjøring.
Sopp- og råteskader: Manglende renhold kan gi skader på treverket. Skitne vegger tiltrekker seg fukt, og gjør at grobunnen for ulike mikroorganismer blir bedre. Med mer fuktig vær og økende luftforurensing har vekstforhold for sopp og alger blitt bedre. I skitten sitter det også soppsporer, og blir disse sittende lenge nok kan det forårsake råte.
Fargeendringer: Klimaendringer kan i kombinasjon med luftforurensing, endre fargen på bygget. Både beis og maling kan bli både grumsete og uklar, og få redusert levetid. Alger som fester seg til overflaten, vil etter hvert feste seg til maling og beis og bryte ned den tekniske kvaliteten.

Hvor ofte bør fasaden vaskes?
Alle hus eller bygg bør vaskes utvendig hvert år. Slik reduseres begroing av sopp og alger. Da fjernes pollen og annen forurensning samtidig, som legger seg på tak og vegger.
Vask før maling
Fasadevask er spesielt viktig hvis du skal male huset. Rengjøringen tar bort fett og skitt, slik at den nye malingen får bedre heft. Dersom det ligger fett og skitt under malingen, risikerer du at malingen flasser av.
Jevnlig vask av tak
Husk at taket er husets femte fasade, og at det fuktige klimaet gjør takvasken viktigere enn noen gang. Det er også viktig å vaske taket for takets vedlikehold og varighet.