Augdahl Eiendomsforvaltning

2.7 (2 Omtaler)
Omtaler (2 Omtaler)
Jobben ble bra utført.
Det eneste vi stusser litt på i ettertid er prisen... Fikk opplyst ved telefon at de tok 400,- pr time, og at elektrikerarbeidet skulle bli fakturert av annet firma selv om utført av samme person i samme tidsrom. Er innforstått med at det påkommer alltid ekstra for kjøring, servicebil, utstyr etc, men ble likevel litt overrasket over sluttsummen. Kanskje lurt til en annen gang å opplyse om elektrikerpris på forhånd, hvis den er en annen enn snekkersatsen.
-
Hei Silje! I forkant, under og etter dette oppdraget hadde vi kontakt med Anne og det ble sendt en mail til henne i forkant av oppdraget, datert 3.2.2020, hvor det ble informert om at prisen for opphengingen av tavlen blir fakturert 400,- kroner eksl. mva pr time og elektriker arbeidet 720,- kroner eksl. mva pr time. Samtidig som jeg tenkte at denne informasjonen kom frem til deg i din kommunikasjon med Anne er det også slik at jeg bare kan beklage det som har skjedd. Kanskje vi kan gjøre noe i våre rutiner som gjør at en lignende situasjon ikke skjer i fremtiden. Hvis du har andre tilbakemeldinger og innspill i denne saken så håper jeg du kan ta kontakt med meg. Ta kontakt på: 401 78 040 daniel@augdahleiendom.no Ønsker deg en fortsatt god kveld!
Tirsdag 31. Mars 2020 - Augdahl Eiendomsforvaltning

Montering av hvitevarer

Dårlig planlegging
Viste lite interesse
Uerfaren
Dårlig gjennomføring
-
Det finnes flere sider ved denne saken, så anbefaler nye kunder og ta kontakt hvis dere lurer på noe.
Søndag 21. Oktober 2018 - Augdahl Eiendomsforvaltning
Om oss
Vi i Augdahl Eiendomsforvaltning har et bredt spekter av tjenester og kan levere komplette løsninger for deg som kunde.

Har du nye prosjekter eller skal du vedlikeholde dine eiendommer? Din eiendom er noe av det mest kostbare du har og vi er opptatt av at du som kunde skal føle deg trygg, respektert og imøtekommet når du overgir dine prosjekter til oss. Vi ønsker at kundens interesser blir ivaretatt og sammen med dine idèer og vår erfaring gir vi deg et komplett produkt av høy kvalitet.

Vi har mange flinke samarbeidspartnere og kan være din totalentreprenør og leverandør når du skal pusse opp eller vedlikeholde din eiendom