Bakke El-installasjon AS

0

Ingen Omtaler
Kort presentasjon av bakke el-installasjon as bakke el-installasjon as er en registrert el-installasjonsbedrift som ble.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Bakke El-installasjon AS hjelpe deg med
Kort presentasjon av Bakke El-installasjon AS

Bakke El-installasjon AS er en registrert el-installasjonsbedrift som ble etablert i 1989. Bedriften har 25 ansatte og er etablert med kontor og lager på Kirkeby/Tongejordet sentralt i Gjøvik. Vi har en sunn økonomi der alle aksjer eies av ansatte.

Forretningsideen til Bakke El-installasjon AS er å være en av de ledende elektroinstallatøren innenfor el-installasjon i Gjøvik. Vi vektlegger høy faglig kompetanse og kvalitet, personlig kontakt og stor grad av individuell rådgivning og tilpasning. Bakke El-installasjon AS anser det som viktig å være en ansvarlig bedrift overfor lokalsamfunnet. Vi satser på lokal rekruttering og å bidrar med arbeidsplasser i kommunen, og har derfor alltid flere lærlinger i bedriften.

Bedriften besitter god kompetanse og nødvendige godkjenninger innenfor sterkstrøm og svakstrømsområdet. Flere av de ansatte er/har spesialisert seg på forskjellige typer el-installasjoner.

Vi kan blant annet tilby følgende tjenester:

- Belysning
- Service
- Industriservice, styringer, PLC etc.
- Bolig/leiligheter
- Smarthus installasjoner
- Nybygg (profesjonelle)
- Industri/automasjon
- Landbruksinstallasjoner
- Brannvarslingsanlegg for landbruk
- Prosjektering
- Boligkontroll
- Internkontroll mot næringskunder
- Termografering
- Brann- og innbruddsalarm
- Svakstrøm (data, tele, fiber) strukturert kablingsnett
- EIB-installasjoner
- DALI-lysstyringssystem
- ITV (kamera, overvåkningsanlegg)
- Adgangskontroll

De siste årene har vi hatt flere større eneboliger, ombygninger og næringsbygg med avanserte og omfattende el-installasjoner.

Ingen oppdrag er for små og ingen for store.