Combined Shape Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
Bien RR AS

Bien RR AS

0
0 omtaler
Omtaler
  • Pris
    0
  • Kvalitet
    0
  • Service
    0
Om Bien RR AS
Bien RR AS er et regnskapsbyrå med høye ambisjoner og strenge krav til oss selv. Vi vil gjøre vårt ytterste for å være tilgjengelig, og ikke minst; ha tid til deg som kunde. Med gode skybaserte arbeidsverktøy som PowerOffice GO er vi fokusert på å ha et oppdatert regnskap for våre kunder. Vår partner PowerOffice Go gir oss og mulighet til å tilby tjenester over hele Norge.

Det at vi arbeider med skybaserte verktøy gjør oss til en fleksibel og moderne partner, enten om du driver din virksomhet fra Nordkapp eller Lofoten.

Vår brede erfaring og kompetanse fra ulike bransjer og tjenesteområder gjør oss til en foretrukket rådgiver når viktige strategiske beslutninger skal tas.

Cicilia har jobbet med regnskap siden starten av 2015 og har spesialisert seg innen fiskeri og tilegnet seg god erfaring på dette området. Hun har opparbeidet seg god kompetanse på system og kan bidra aktivt med å optimalisere bilagsflyten for kundene.

Gry har lang erfaring fra både revisjon og regnskapsbransjen. Hun har også erfaring som partner fra regnskapsbyrå i Oslo. Hun har jobbet spesielt mye innen området finans og eiendom med hovedfokus på investeringsselskaper. Hun har også opparbeidet seg god kompetanse på bygg og anlegg.

Gry har god kompetanse på egenkapitaltransaksjoner, stiftelser, avvikling, fisjon/fusjon, konsern osv.