Bjerk Elektro AS

4.9 (7 Omtaler)
Omtaler (7 Omtaler)

Konvertere lys i fellesareal til led

Veldig proffesjonelt arbeid og imøtekommende bedrift. Er også løsningsorientert til kundens beste. En stor fordel å bruke Bjerke Elktro AS, kan absolutt anbefales.
-
Glad jeg valgte Bjerk elektro. Fantastisk kommunikasjon og meget dyktig montør.Dette er firmaet jeg vil kontakte neste gang jeg trenger elektro hjelp. Jeg følte en stor trygghet hele tiden.
-

Oppgradere sikringsskap

Fantastisk bra service, svært hyggelig kar, super jobb! Kunne ikke vært mer fornøyd! Alt gikk knirkefritt! Bra kommunikasjon på mail, raske tilbakemeldinger, fikset og ordnet både ditt og datt. Anbefales på det varmeste! Jeg har funnet min elektriker!
-

Bytte sikrings skap inst av el bil lader

Kjempefornøyd , rask tilbakemelding, proff og rask installasjon av en meget hyggelig montør, absolutt konkurranse dyktig pris.
Anbefales absolutt
-

Sikringskap og elbil lader

Bra pris god oppfølging og fantastisk flink og proff montør.
-

Sikkrings skap

Gret og ryddig tilbud. Litt dyrerd en tilbud fra andre.
-

Sette opp en stikkontakt

Jeg vil anbefale Bjerk Elektro for et godt utført arbeide :)
-
Om oss
Bjerk Elektro AS har 20 års erfaring fra elektrobransjen innen bolig og næringsmarkedet.

Bedriften innehar autorisasjoner både som Elektroinstallatør og ekomnettinstallatør. Vi har også sentral godkjenning for utførelse av brannvarsling og nødlysanlegg i tiltaksklasse 3.

Bjerk Elektro AS kan bistå med alt fra mindre serviceoppdrag i boligmarkedet til nyinstallasjon i bolig eller næringsbygg.

Vårt mål er at du som kundene skal føle deg ivaretatt og få hjelp av kyndige montører med lang erfaring og yrkesstolthet.

Bjerk Elektro AS er ny på Anbudstorget.no men besøk gjerne vår facebookside for å se våre tilbakemeldinger med 5-stjerner fra samtlige kunder.