Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
BjH - Arkitekter AS

BjH - Arkitekter AS

4.7
6 omtaler
 • MVA
 • Sentralt godkjent
Omtaler
 • Pris
  4.2
 • Kvalitet
  5.0
 • Service
  5.0
 • Tegning av tilbygg: teknisk tegner / arktitekt søkes til tegning og søkn
  Vi er meget fornøyde med hvordan BjH Arkitekter gjennomførte jobben med et tilbygg/nybygg på 200+kvm, fra start/introduksjon til gjennomføring og avslutning. Veldig erfarne arkitekter og en fleksibel/smidig holdning samt god kommunikasjon med kommune, RIB og utbygger.
  • Bernt Ivar Olsen
  • Tirsdag 6. Februar 2018
 • Arkitekt
  Oppdraget ble utført som avtalt, til avtalt pris og tid. Vi er svært fornøyde med resultatet!
  • Nina Bratlie
  • Tirsdag 7. Februar 2017
 • Terrasse og drivhus
  Bjørn hos bjh arkitekter var fin å samarbeide med. Han fulgte saken godt opp når vi hadde blitt enige om utformingen. Det hadde mye å si for oss at vi fikk være med å forme og være kreative om den terrassen vi ønsket oss. Han viste god kunnskap om hva som trengtes for å få prosjektet godkjent og resultatet av terrassen som nå endelig står ferdig er spennende arkitektonisk og bærer preg av å vært tegnet av en krativ utformer. Vi er svært fornøyd og anbefaler bjh arkitekter videre. Prisen var til å leve med.
  • Mette Eriksen
  • Onsdag 4. Mai 2016
 • Funkishytte med sjøutsikt
  Kommunikasjon har stort sett foregått på telefon og mail, og dette har gått ganske greit. Vi har også hatt et møte som var veldig produktivt og positivt. Arkitekten har levert flotte tegninger og gjort sitt ytterste for å imøtekomme våre ønsker. Det er også gjort en god og grundig jobb i forbindelse med byggesøknadene.
  Vi kan trygt anbefale BjH - Arkitekter AS til andre.
  • Terje Plassen
  • Tirsdag 14. Oktober 2014
 • Tegning og søknad påbygg hus Re
  Vi har hatt gleden av å samarbeide med Bjørn Haugstad i BJH Arkitekter AS i forbindelse med tegning og rammesøknad på et større tilbygg til enebolig. Vi er meget fornøyd med både det endelige resultatet og samarbeidet underveis. Med utgangspunkt i våre ønsker kom Haugstad med nyttige innspill og forslag - at materialet også presenteres i 3D gjør at man langt enklere danner seg et inntrykk av hvordan sluttresultatet blir. Haugstad sto også for rammesøknad, og fulgte opp kommunen når saksbehandlingen der stoppet opp slik at godkjenningen til slutt kom på plass. Vi kan anbefale BJH Arkitekter AS på det varmeste.
  • Thor Arne Ljøsterød
  • Torsdag 5. Juni 2014
 • Skape ny uteplass på nystøpt betongsåle (se bilder)
  Synes dette oppdraget ble veldig godt løst og levert av arkitekten. Siden arkitekten bodde annet sted i Norge måtte all dialog bli via epost og telefon. Det gikk veldig greit. Jeg tok en del bilder og gjore oppmålinger for arkitekten. Så lagde arkitekten skisser som vi kommenterte på, og han justerte til vi var fornøyd. Selv om vi ikke hadde noen spesiell erfaring med å bruke arkitekt, syntes vi dette var bra.
  • Bjørn Holte Johansen
  • Tirsdag 19. November 2013
Om BjH - Arkitekter AS

BjH-Arkitekter AS er bygget på mange års erfaring fra arkitektyrket og kan vise til varierte kategorier bygg. Vi tar sikte på å betjene mindre og middels store prosjekter fra idefase til gjennomføring med fokus på småhusbebyggelse. Herunder feltutbygging, eneboliger, rekkehus, boligblokker, hytter og tilbygg med ombygging av eksisterende hus.

Kontoret er i Villa Møllebakken 2 etg. på Haugar i Tønsberg, med Vestfold som det primære virkeområde. Vi påtar oss prosjekter i områder fra Larvik til Oslo. Vi kan her komme på befaring og gi personlig rådgivning etter avtale. Personlig uforpliktende innledende møte med befaring av kort varighet utføres på kort varsel i Tønsberg, Nøtterøy området. Uforpliktende møte med befaring utover 0,5 time og inntil 1 times varighet og/eller utenfor nærområdet faktureres etter medgått tid hvis det inngås avtale. Kreativt møte med befaring utover disse rammer utføres etter direkte avtale med arkitekt. Kommunikasjon utover dette baseres på telefon, skype og epost. Vi har utført oppdrag over hele landet gjennom web-basert prosjektering.

Prosjektering er primært fokusert på utvikling av forprosjekt med tegninger og søknad om byggetillatelse, men vi utarbeider også grunnlag for anbud og produksjonstegninger. Vi utfører oppmåling av eksisterende bygning og lager nye tegninger ut fra 3D modell. Kontoret har høy kompetanse i grafiske 3D presentasjoner og animasjoner. Kommunikasjon foregår med epost og scannede kopier av skisser eller oppmålingsskisser. Dere vil få pdf kopier etter hvert som prosjektet utvikler seg og dere kan direkte påvirke prosessen ved aktivt ta del i prosjekteringen gjennom interaktiv skjermdeling med arkitekten ved å bruke Skype. Vi kan i de fleste tilfeller studere eiendommen nettbaserte kart som Google.no, 1881.no, Finn.no, Norge i bilder, Gule sider og andre. Et samarbeide over internett gir dere hyppige tilbakemeldinger som kan vurderes når det passer og dere får skriftlig og grafisk dokumentasjon på arbeidet etterhvert som prosjektet utvikler seg.

Prosjektering utføres normalt som fast pris avtale. Dette er imidlertid avhengig av hvor godt oppgaven er beskrevet og hvor konkret prosjektet lar seg dokumentere med eksisterende tegninger, skisser og foto. Første orienteringsmøte er gjerne kostnadsfritt og uforpliktende. Oppstartsmøte faktureres kun hvis det resulterer i et etterfølgende oppdrag.
Vi blir enige om et oppstarthonorar som faktureres med første oversendelse, deretter følger utbetalingsplan prosjektets fremdrift. Arkitekt er ansvarlig søker frem til 1. gangs vedtak i byggesak. Eventuelt videre engasjement etter utvidet avtale.

Se omtaler på Mittanbud.no, Oppdragstorget.no og Mittoppdrag.no
Se også vår webside : www.bjh-arkitekt.com
Mob : 906 60 482

Org.nr. : 997623207

BjH-Arkitekter AS innehar sentral godkjenning i følgende kategorier :
Søker i tiltaksklasse 2
Prosjektering av arkitektur i tiltaksklasse 2