Boligprosjekt Partner AS

4.9 (4 Omtaler)
Omtaler (4 Omtaler)

Bytte ut 3 stuevinduer i enebolig

Mine beste anbefalinger av firmaet. Det ble gjennomført en grundig befaring på forhånd, der vi fikk konstruktive forslag til forbedringer i forhold til opprinnelig plan. Noen uventede problemer som oppstod underveis på grunn av husets konstruksjon ble løst på en glimrende måte innen den tidsfristen som var avtalt.
-

Montere Yale Doorman

Helt topp
-

Markterasse med gjerde

I forbindelse med utbygging av min terasse med gjerde brukte jeg Arturas og hans team. Han kom med gode ideer og løsninger fra første stund.
Jobben ble utført som avtalt til ferdigstillelse og pris. Jeg er veldig fornøyd med jobben som ble gjort, både prismessig og ikke minst et kjempefint resultat.
Anbefales som en dyktig og seriøs entrepenør
-
Takk for samarbeid og tillit !
Onsdag 08. Mai 2019 - Boligprosjekt Partner AS

Støpe mur og snekre terrasse ( endret)

Vi innhentet ulike tilbud for bygging av platting. Arturas Hoff kom på befaring og presenterte gode løsninger vi ikke hadde tenkt på. Han påpekte også hva vi ikke kunne gjøre, noe andre tilbydere ikke hadde advart oss om.

De startet opp raskt og effektivt, men uten å gå utover kvaliteten. Hvis det var noe vi lurte på fikk vi raskt svar på våre spørsmål. Vi oppdaget en mulighet til oppbevaring, og snekkeren kom opp på en god og fin løsning. Så nå har vi en fin plass til å gjemme unna lekene til barna.Noe vi likte godt.

Det ble veldig pent, og bedre enn hva vi forestilte oss. Nå kan vi nyte lange sommerkvelder på en flott platting.
Prisen er ikke verst, hadde vi gjort det selv hadde det blitt billigere. Men da hadde vi holdt på med plattingen fortsatt da vi ikke er nevenyttige (ville tatt flere uker/mnd.) Plattingen var ferdig på en uke.

Vi vil anbefale Boligprosjekt Partner AS videre til våre venner og bekjente.
-
Takker for samarbeid og tillit!!
Fredag 03. Mai 2019 - Boligprosjekt Partner AS
Om oss
Boligprosjekt Partner har siden 2007 erfaring med varierte oppdrag innen rehabilitering og nybygg av boliger.
Vi har KUN gode referanser og legger vår stolthet i alltid og leverer høy kvalitet, konkurransedyktige priser, rask leveranse og å holde tidsfrister.

Boliprosjekt Partner AS er for tiden 7 ansatte.
Bedriften har Sentral Godkjenning og er autorisert ENOVA Energirådgiver.