Brødrene Ferkingstad Ans

0

Ingen Omtaler
Brødrene ferkingstad ans brødrene ferkingstad er en bedrift fra skudeneshavn som utfører alt innen betong-mur-flis-ovne.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Brødrene Ferkingstad Ans hjelpe deg med
BRØDRENE FERKINGSTAD ANS

Brødrene Ferkingstad er en bedrift fra Skudeneshavn som utfører alt innen Betong-mur-flis-ovner-Skifer-Tømmer-Maling.Vi leverer også total utførelse om ønskelig, Rehab eller nybyggVi tar oppdrag fra sør i Rogaland til Nord i Hordaland og Telemark
Vårt mål er hele tiden å være i forkant av markedet gjennom kontinuerlig innovasjon og utvikling på alle våre fagområder. Nettopp derfor er ingen jobb for stor eller for liten for oss. Vi har løsningen på din utfordring - enten den er på land eller til vanns. ?

Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger. Bransjen utvikles raskt, og det er svært viktig å være med på utviklingen ? noe vi legger stor vekt på. Vi har høy og bred erfaring, og er godt kurset både innen HMS og produktutviklingen.

Vi er opptatt av kvalitet og legger stor vekt på kundens behov og ønsker. Våre kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris.