Br. Bastiansen Vvs/Bygg Entreprenør AS

5.0 (1 Omtale)
Omtaler (1 Omtale)

Dusjhjørne

Har bare positivt og si om dette firmaet.
-
Om oss
Br. Bastiansen VVS AS
Oslos ledende rør entreprenørselskap

PRIVATMARKEDET
Vi i BB er allsidige, tilgjengelige, løsningsorienterte og har fokus på service.
Vi har 88 års erfaring innen rørleggerfaget og innehar de kunnskaper som du og våre kunder kan trenge når det gjelder oppbygging av bad, kjøkken eller oppgradering av rørsystemer Dette gjelder både gamle og nye boliger/leiligheter. Alle oppdrag er like viktige for oss.
Rørlegger tjenester
Vi leverer totale vvs systemer ved ny oppføring av boliger og leiligheter. Vi bytter ut pakninger, blandebatterier, toaletter, varmtvannsberedere og andre moderniserings behov til din bolig til avtalt pris og tid. Våre rørleggere er fagarbeidere med erfaring i tjenester som omfatter renovering av baderom, rehabilitering eller nybygg av sanitær og varmeanlegg.

Oppussing av baderom og kjøkken.
Vi tilbyr total renovering av bad, kjøkken og modernisering av vvs utstyr. Vi kan realisere dine drømmer på 1-2-3 med gode ideér for kjøkken og baderom som tilbyr komfort og velvære. Vi tar på oss jobben med koordinering av alle fag som må involveres i oppdraget.

Varmepumper luft/vann, vann/vann med energibrønner og luft/luft.
I dag er det mulig å få støtte til en rekke energismarte løsninger i forbindelse med utfasing av oljefyr. Og det er greit å vite at du kan kombinere flere tiltak som for eksempel installering av varmepumpe og ombygging til vannbåren varme.
Varmepumper er den oppvarmingskilden som øker mest blant husstander i Oslo og Akershus. Vi gir deg hjelp for å finne den optimale og beste løsningen for din bolig. BB monterer og vedlikeholder din varmepumpe.
Luft/luft kan også brukes som kjøling om sommeren.

Rørlegger vakt 24 timer.
BB har rørlegger vakt som kan hjelpe deg 24 timer i døgnet. Vi kan også gi gode råd over telefon som kan være nok til å f.eks stenge ut en lekkasje sånn at problemet kan løses i normal arbeidstid dagen etter. Vi rykker ut hvis det er nødvendig. Bruk meny for vakttelefon.

Vi tilbyr også utleie av rørlegger og prosjektleder til ditt prosjekt.
Mange kjøper i dag bolig eller leilighet som skal totalrenoveres. Egen innsats som prosjektleder er også vanlig for å spare kapital. Finner du ut at her trenger jeg en rørlegger til å demontere, bytte, endre, fornye rør, avløp og utstyr kan du kontakte oss. . Vi lager avtaler med fast pris på timer. Hvis behovet øker kan det varsles under arbeidet.
Timepris på en arbeidsdag 8 timer er pr. time kr. 780,- inkl. mva. Timepris ved lengre behov reduseres ved avtale.
Vi tilbyr også bistand fra prosjektleder med planlegging av utførelse, valg av materiell, løsninger og prosjektering med arbeidstegninger.
Timepris prosjektleder kr. 940,- inkl. mva. Minimum leie er 8 timer.
Fast pris på bruk av materialer og vvs utstyr kan også bestilles ved god planlegging av oppdraget med gode rabatter. Vi kan tilby opptil 25%
Vi har egen utstilling i våre lokaler i Frysjaveien 35. 0884 Oslo


PROFFMARKEDET
Rørtekniske entrepriser.
BB er en av Oslos ledende rørentreprenører. Vi planlegger og leverer energibesparende løsninger til boliger, offentlig bygg , industri og næringsbygg.
Energi er i sentrum i alle varmeanlegg vi leverer. Vi presenterer gode serviceavtaler til alle våre avsluttende prosjekter for å optimalisere energi og besparelse ut av våre leveranser av tekniske varmeanlegg. Vi anbefaler montering av energimålere m/pulsmåler som kan avleses digitalt av ansvarlig driftsoperatør.

Totaltekniske entrepriser.
BB starter nye prosjekter med planlegging av oppstart med de involverte prosjektledere, rørleggere og underentreprenører. Materialvalg, innkjøp, underleverandører, verktøy og prosjektering. Vi vil at de som skal jobbe på prosjektet har eierskap til utførelsen. De skal vite hva de bygger og settes inn i fremdrift og planlegging.
KS blir også et viktig punkt i dette. Vi har oppstartsmøte hvor vi sender invitasjon til tverrfaglig møte med koordinering og samarbeid fra start til overlevering.

Rehabilitering
Ved tidens tann vil alle bygg trenge modernisering, oppgradering tilpasset nye krav. BB tar hele ansvaret for gjennomføring av rehabiliteringsprosjekter fra A til Å og at det gjennomføres uten problemer.

Sprinkler
Etter dagens nye krav har markedet økt vesentlig på sprinkler og brannslukkingsanlegg i garasjer,leiligheter, boliger, offentlige og nærings bygg. Sprinkleranlegg er kritisk for skadebegrensning på bygg, inventar og ikke minst liv og helse. Vi i BB utfører alle typer sprinkleranlegg.

Vannbårne energianlegg
Godt klima er viktig for helse og velvære. Vi leverer vannbårne systemer tilpasset dine behov.
Vannbåren gulvvarme gir en behagelig innekomfort og er samtidig et svært miljøvennlig oppvarmingsalternativ. Nye løsninger gjør det stadig mindre komplisert å legge vannbåren gulvvarme uavhengig av om du bygger nytt eller rehabiliterer.


Serviceavtaler.
BB tilpasser serviceavtaler til et hvert prosjekt de overleverer til sine kunder. Det vil sikre god drift og lang levetid for installasjonen og leveransen av komponenter. Vi følger en rutinemessig oppfølging med rapport til kunden.

Prosjektering
BB har et eget prosjekteringsteam i huset. Vi samarbeider med andre prosjekterende firmaer også. Vi sikrer gode løsninger med tverrfaglig prosjektering i alle typer tekniske anlegg innen varme, varmepumper, kjøling, sprinkler og sanitær.

Utleie av rørleggere
Mange sliter med forsinkelser på prosjekter og må til med forsering av arbeider og mangler rørleggere. Vi kan tilby rørleggere med norsk eller engelsk tale. Ta kontakt med Bjørn Hestnes på vår utleieavdeling. Vi setter opp et tilbud på antatt tid og sted. Vi har konkurransedyktige priser på utleie, prisene er etter hvor lang tid deres leie behov er. I utleien er det inkl. håndverktøy og batteridrill. Rørlegger stiller med eget arbeidstøy, hjelm, briller og vernesko til avtalt sted og tid.
Pris rørlegger pr. time 485,- eks. mva. for en uke eller mer.