Combined Shape Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
Om Bvb Service AS
BVB Service AS er et nystartet selskap som har fokus på å utøve tjenester knyttet til vedlikehold av eiendom. Kompetanse er bygget opp gjennom variert jobberfaring innenfor servicenæring mot bedriftsmarkedet og privatmarkedet. Bergen og omegn er svært værutsatt og vi har ambisjon om å hjelpe bedrifter og privatpersoner med det meste innen vedlikehold av eiendom. KVALITET i arbeidet og FØRNØGDE KUNDER er en forutsetning for at BVB Service AS vil lykkes. God kontakt med våre kunder og god forståelse av forventninger er derfor noe vi vil sikre oss når vi tar på oss oppdrag. Vi er SERTIFISERT innen KLATRING. Dette innebærer at vi kan utføre oppdrag i høyden kostnadseffektivt uten unødvendig dyrere løsninger, som stillas. Da kvalitet og kostnadseffektivitet en forutsetning, så er vi alltid åpne mot våre kunder om hva som skal til for å utføre et oppdrag til høy kvalitet. Vi kan utføre det meste innenfor BVB Service AS, men dersom det er behov for ekstern kompetanse til deler av oppdraget, så kan dette selvsagt bli handtert av BVB Service AS slik at våre kunder har en kontaktperson for oppdraget. Eksempel på jobber vi kan utføre effektivt er; - Inspeksjon av tak og montering i høyde - Rengjøring av fasader og tak (spesialutstyr som hindrer skader på fasader og takstein) - Reparasjoner tilknyttet fasade og tak - Maling utvending og innvendig - Snekkerarbeid - Transport - Vaktmester arbeid etter ønske * Vår Prosjektleder, Alexander Bødtker, vil være ansvarlig til å utføre oppdraget. Ta gjerne kontakt for en samtale eller ønske om befaring.
Omtaler
 • Pris
  5.0
 • Kvalitet
  5.0
 • Service
  5.0
 • Beise 2. strøk kledning
  Har ikke utført arbeidet foreløpig, men er veldig fornøyd med kundeservice, oppfølging og pris.
  • Anne Svenkerud
  • Mandag 4. April 2022
  Vi setter pris på det Anne. Da er jobben gjennomført. Takk for oppdraget. Lykke til med nybeiset hus og rensket fjellvegg:)
  • Fredag 6. Mai 2022