BVT Entreprenør AS

4.7

4.7

2 Omtaler
Bedriften ble etablert i 2011 av Jann Kristian Buvarp og Kjelsberg Transport AS under navnet Brøyting og Vedlikehold Tro.. Vis mer
Dette kan BVT Entreprenør AS hjelpe deg med
Bedriften ble etablert i 2011 av Jann Kristian Buvarp og Kjelsberg Transport AS under navnet Brøyting og Vedlikehold Trondheim AS. Driften ved oppstart var tuftet helt og holdent på vintervedlikehold.

I årenes løp har driften utviklet seg til å omfatte anleggsvirksomhet (grunn - og utomhusarbeid) og massetransport i tillegg til vintervedlikeholdet. I 2020 ble det derfor besluttet å endre navn til BVT Entreprenør AS, et navn som på en bedre måte beskriver driften slik den fremstår pr. i dag.

BVT Entreprenør AS har tilhold i nye moderne lokaler på Rødde i Melhus Kommune der vi har kontorer og verksted. Vi har en ny og oppdatert maskinpark samt fagmessig dyktige ansatte.

Grunnlaget for bedriftskulturen i BVT Entreprenør AS er fire kjerneverdier: Kvalitet, Engasjement, Pålitelighet og Stolthet (KEPS).

Ta gjerne kontakt med oss enten på telefon 73 20 42 00 for en hyggelig samtale eller send en e-post til: post@bvt-as.no.