Combined Shape Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
Om Bygg Betong og Stein AS

Dine behov er det viktigste for oss. Vi har til sammen mer enn 15 år erfaring fra bygg og anlegg som gjør at BBS AS kan tilby en helhet på alle byggetrinn.

Vi hjelper deg hele veient: fra tegning til en ferdigstilt prosjekt. Du bestemmer selv hvor vi starter vår del av arbeidet. Bygging av din villa - Opparbeidelse av din hage -Garasje-Tilbygg-Terrasse-Rehabilitering-Mur og stein inkludert prosjektledelse - kontakt med kommunale etater-arkitekt-VVS-EL-rengjering osv.

Betong
Bettongarbeider inkluderer alt arbeid med betong, som bl.a. diverse forskaling, armering, montering av elementer osv..Vi utfører fundamentering, forskaling og armering, støping og evt. riving av forskaling. Vi kan tilby forskjellige løsninger innen armering og forskaling:

Stein -legging
Skifer gir et naturlig uttrykk til uteplassen med eksempelvis bruddskifer eller tørrmur med ulike former. Mange velger å legge skifer grunnet nettopp dette hvor hver enkelt stein har forskjellig fasong og farge. Med dette har skifer har lange tradisjoner i Norge og faller naturlig inn i de fleste hagemiljøer. Vi leverer og legger i
hovedsak Norsk skifer. Dette passer godt i kombinasjon med granitt, belegningsstein, smågatestein og annen naturstein.

Trelast
Vi er en totalentreprenør som tar ansvaret for hele byggeprosjektet fra A til Å. Hvis du trenger du spesialdesignet interiør så tilbyr vi det også.
Vi utfører både små og store oppdrag, alt fra oppsett av eneboliger til rehabilitering av kjøkken, stue eller bad,maling og montasje av innredning.
Våre ansatter er top profesjonelle håndverkere med lang erfaring i Norge.Vi stiller opp med eget team til å rydde og vaske på byggeplassen.

Kontakt oss
Eiksveien 44,1359 Eiksmarka
[email protected]
967 49 936
472 55 488

Omtaler
  • Pris
    0
  • Kvalitet
    0
  • Service
    0