Combined Shape Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bygg & Låseservice Vidar Sandvik

0
0 omtaler
Omtaler
  • Pris
    0
  • Kvalitet
    0
  • Service
    0
Om Bygg & Låseservice Vidar Sandvik
OM BYGG & LÅSESERVICE

Vi er en lokal familiebedrift som imøtekommer deres behov, enten det gjelder restaurering og oppussing av bolig utvendig som innvendig eller lås og beslagstjenester. Vi har flere års erfaring og gode referanser. Gratis befaring.

VÅRE TJENESTER
Vi i Bygg & Låseservice tilbyr et bredt spekter av tjenester, fra små til store prosjekter. Vi er levende opptatt av god kvalitet til en svært konkurransedyktig pris. Vi er ærlige, kommer med tips og råd underveis om det er ønskelig og gjør så godt vi kan for at kunden skal bli fornøyd.

BEFARINGSBISTAND VED BOLIGKJØP
Skal du kjøpe bolig og er usikker på hva du skal se etter? Vi hjelper deg med å sjekke boligens standard og sjekker blant annet, fukt, råte, sopp, sprekkdannelser i grunnmur, punkterte vindu, og alt det andre som er viktig å huske på når man er på visning, og kan gi en nøytral vurdering av boligen til en fast pris.

KJØKKENMONTERING
Enten du trenger å rive hele kjøkkenet for å sette opp nytt, eller bare ønsker hjelp til montering av helt eller delvis kjøkken har vi lang og god erfaring med dette.

GULVLEGGING
Om du ønsker å skifte gulv i gangen, dagligstuen eller på kjøkkenet kan vi hjelpe deg med både ved valg av gulvtype, kvalitet og montering.

RESTAURERING AV DØRER
Vi utfører restaurering av dører både til privat og bedrift.

ALT TIL UTEOMRÅDE
Vi setter opp terrasser, levegger, gjerder, glassrekkverk, balkongglass, bed og eventuelt andre ting du måtte ønske for å få uteområdet ditt akkurat slik du vil ha det.